Pred Úradom verejného zdravotníctva je kopa hnoja. Každý podľa svojich možností, reaguje úrad

TA3
9.9.2021 13:33

Pred Úradom verejného zdravotníctva SR sa objavila veľká kopa hnoja. Nevkusným gestom sa na sociálnej sieti pochválil poslanec Andrej Medvecký zo strany Kotlebovci - ĽSNS, ale zdieľal ho aj predseda strany Marian Kotleba.

Pred Úradom verejného zdravotníctva je kopa hnoja. Každý podľa svojich možností, reaguje úrad
facebook/ÚVZ SR

Kotlebovec Medvecký sa rozhodol vyjadriť svoj nesúhlas s nariadeniami Úradu verejného zdravotníctva SR a na Facebooku uverejnil fotografiu s kopou hnoja pred budovou úradu.  "Zabíjate národ! Národ Vám to vráti! Ján Mikas pred svoj Úrad verejného zdravotníctva dostal zásielku pripomínajúcu jeho nariadenia," napísal Medvecký. 

ÚVZ na gesto odporcov protipandemických opatrení zareagoval s nadhľadom. Poďakoval sa "za príspevok k riešeniu zhoršujúcejšej sa epidemickej situácie" na Slovensku. "Každý podľa svojich možností… Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo," uviedol úrad na facebooku.

Kotlebovci vedú intenzívnu agendu proti očkovaniu aj proti pandemickým opatreniam a na svojich kanáloch propagujú najrôznejšie hoaxy na tému očkovania a ochorenia Covid-19.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok