Na jednej z bratislavských univerzít sa začne výučba online formou

TA3 TASR
6.9.2021 10:36

Na Ekonomickej univerzite v Bratislave sa bude výučba v termíne od 20. septembra do 8. októbra realizovať podľa rozvrhu online formou. Potvrdil to vedúci centra komunikácie a vzťahov s verejnosťou Ekonomickej univerzity v Bratislave Miroslav Horňák.

počítač klavesnica 1140 px (SITA/AP)
SITA/AP

Zimný semester akademického roku 2021/2022 začnú na Ekonomickej univerzite v Bratislave v pondelok 20. septembra. "V prípade priaznivej epidemickej situácie bude online forma výučby od 11. októbra nahradená prezenčnou formou pri dodržiavaní všetkých protiepidemických opatrení, opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR a v nadväznosti na aktuálny Covid automat pre daný okres," priblížil Horňák. O tejto skutočnosti budú študenti a učitelia podľa Horňáka včas informovaní.

Organizácia a prevádzka vysokých škôl bude v réžii samotných škôl. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR však odporúča, aby štúdium prezenčnou formou bolo umožnené tam, kde to epidemiologická situácia dovoľuje. V prípade, že sa niektorý okres dostane do inej farby podľa Covid automatu, situácia sa prehodnotí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok