Počas protestov v hlavnom meste museli zasiahnuť aj záchranári

TA3 TASR
1.9.2021 20:04

Zdravotní záchranári ošetrili počas stredajších protestov v Bratislave tri osoby. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Počas protestov v hlavnom meste museli zasiahnuť aj záchranári
TASR

Išlo o jednu ženu a dvoch mužov. "Žena utrpela úraz hlavy. Bola prevezená do nemocnice. Jeden z mužov mal taktiež poranenú hlavu. Bol ošetrený na policajnej stanici. Prevoz do nemocnice odmietol," spresnila Krčová. Druhý muž mal podľa jej slov poranený krk. Záchranári ho odviezli do nemocnice.

V Bratislave sa v stredu pri príležitosti Dňa Ústavy SR konali viaceré protestné zhromaždenia proti vláde, členom parlamentu i prezidentke. Taktiež aj proti očkovaniu proti ochoreniu COVID-19 či proti pandemickým opatreniam. Protesty vyvrcholili do trojhodinovej blokácie ciest v okolí Hodžovho námestia. Niekoľko minút bola blokovaná aj Šancová a Staromestská ulica. Polícii sa podarilo demonštrantov z ciest pri Hodžovom námestí vytlačiť krátko po 19.00 h.

Blokáciu ciest sprevádzala aj agresivita niektorých protestujúcich voči policajtom. Polícia musela v istých situáciách na svoju obranu použiť slzotvorný plyn či pelendreky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok