Uzavrú viaceré ulice. V Prešove budú platiť pre návštevu pápeža rozsiahle dopravné obmedzenia

TA3 TASR
30.8.2021 21:51

Počas návštevy Svätého Otca v Prešove 14. septembra budú na cestách v meste platiť rozsiahle dopravné obmedzenia. Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Tomek, niektoré ulice uzavrie mesto už o deň skôr v popoludňajších, respektíve večerných hodinách.

Pápež František 1140 px (SITA/AP)
SITA/AP

Pápež František bude hlavným celebrantom Božskej liturgie svätého Jána Zlatoústeho. Tá sa uskutoční na priestranstve pred mestskou športovou halou na Ulici Jána Pavla II. "V snahe vytvoriť čo najbezpečnejšie podmienky pre všetkých účastníkov podujatia dôjde k uzavretiu viacerých ulíc. Obmedzenia potrvajú až do ukončenia podujatia so Svätým Otcom," povedal Tomek.


     

V čase trvania uzáver jednotlivých ulíc budú všetky dopravné obmedzenia vyznačené dočasným dopravným značením, respektíve prekrytím trvalého dopravného značenia. Podrobné informácie o obmedzeniach sú zverejnené na webstránke mesta www.presov.sk. Radnica ich bude podľa Tomeka priebežne aktualizovať. Pápež František počas svojej návštevy Slovenska v septembri (12. - 15. 9.) navštívi Bratislavu, Košice, Prešov a Šaštín.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok