Očkovacia lotéria potešila prvých piatich vyžrebovaných. Prémiu 100-tisíc eur však nezískali všetci

TA3 ČTK
15.8.2021 22:50

V nedeľu večer prebehlo prvé kolo očkovacej lotérie. Výhru 101-tisíc eur získala Lýdia z obce Nižná Sitnica (okres Humenné). Štyria ďalší vyžrebovaní o šancu na zisk vysokej prémie prišli, pretože nesplnili stanovené podmienky a z lotérie si odnášajú tisíc eur.

peniaze eurá bankovky hotovosť 1140px (SITA/Jozef Jakubčo)
SITA/Jozef Jakubčo

Do ďalšieho nedeľnajšieho kola žrebovania hlavných cien sa tak presúva jackpot v hodnote 400.000 eur. 

Nižšie finančné výhry sa budú žrebovať v pracovných dňoch, hlavné ceny zas raz týždenne v televíznom vysielaní RTVS. V nedeľňajšom žrebovaní päť ľudí získa zhodne 1000 eur a zároveň každý z nich môže hrať o prémiu najmenej 100.000 eur. 

K zisku hlavnej ceny ale musia v limite 20 sekúnd od zavolania zdvihnúť telefón a v priamom prenose v časovom limite 20 sekúnd povedať heslo, ktoré je zverejnené počas relácie. V prvom nedeľňajšom kole lotérie sa to podarilo len prvej vyžrebovanej žene - Lýdii z obce Nižná Sitnica. 

Prišla o 400-tisíc eur

Druhá z vyžrebovaných osôb hovor krátko po jeho začiatku ukončila, následne ďalší muž telefón v stanovenom limite nezdvihol a v poradí štvrtý vyžrebovaný hráč povedal, že heslo nepozná, pretože nie je pri televízii. 

Piata hráčka síce telefón zdvihla, ale vo vymedzenom čase heslo nepovedala. Tvrdila, že televíziu sleduje cez internet a že prenos je oneskorený. Prišla tak o výhru 400.000 eur. Táto čiastka sa tak presúva do ďalšieho kola žrebovania, ktoré sa uskutoční budúcu nedeľu. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok