PR správa

Kozmetické zákroky v lete: Tieto vám skrášlia a uľahčia život

PR
24.8.2021 06:05

Leto sa na pokožke celého tela výrazne podpisuje. Je len na vás, či sa oň postaráte neustálymi kúrami, alebo zvolíte trvalejšie riešenie, ktoré podporíte len jemnými úpravami a korekciami po čase. Aké sú najvyhľadávanejšie letné kozmetické zákroky, ktoré vám uľahčia, spríjemnia a doslova skrášlia aj nasledujúce ročné obdobia?

Kozmetické zákroky v lete: Tieto vám skrášlia a uľahčia život
PR

Vyhladenie a omladenie zaručí botox

Botox je na chirurgickej a kozmetickej scéne už 20 rokov a zďaleka už po ňom nemusíte vyzerať ako plastická figurína so zamrznutou mimikou. Zásadné je, aký typ, aké množstvo a odborníka na aplikáciu zvolíte. V neposlednom rade je to aj analýza vášho osobného estetického typu, keďže každá tvár a pokožka je jedinečná.

Chcete zmenu, ale nič invazívne? Mnoho žien využíva botox PR

Chcete zmenu, ale nič invazívne? Mnoho žien využíva botox – absolútne jemný systém ihličiek tenších ako ľudský vlas – ktoré efektívne a hĺbkovo zásobujú pleť výživnými bioaktívnymi látkami. Aplikácia prebieha bez krvi či siniek a zákazníčky jej vďačia za odstránenie vrások, rozžiarenie aj zlepšenie odtieňa pleti, redukciu rozšírených pórov a akné aj vyhladenie tváre. Zo svetových hviezd procedúru ju využíva napríklad krásna Kim Kardashian.

Na rozžiarenie a oživenie stačí „svetelná“ terapia

Na prvé vrásky a sivastú, povädnutú, unavenú pleť netreba podľa MUDr. Alexandry Rozborilovej z kliniky Esthetic veľký operačný zákrok spojený s anestéziou a následnou rekonvalescenciou. Pleť sa dá ozdraviť aj pomocou ultrazvuku. „V prípade pleti bez života je vhodné použiť kombináciu pulzného svetla, rádiofrekvencie a terapie takzvanou LED lampou, ktorá má výborné liečebné účinky na akné a zlepšuje tonus pokožky. Táto trojkombinácia ovplyvňuje niekoľko vrstiev v koži, hovoríme jej metóda 3D fotorejuvenizácie,“ vysvetľuje.

Na vyhladenie tukových partií, celulitídy, jaziev

Injekčná lipolýza je prevratná metóda, ktorá odstraňuje vrstvu nadbytočného tuku v problémových partiách (napr. podbradok), eliminuje celulitídu, redukuje jazvy a bráni opuchom a zadržiavaniu tekutín.

Pri injekčnej lipolýze sa aplikuje PB sérum rôznej úrovne. Ide o vysoko molekulárnu kyselinu hyalurónovú, ktorá má protizápalové a regeneračné vlastnosti a stimuluje tvorbu kolagénových vlákien v poškodených tkanivách. PB sérum LOW lieči ochabnutosť kože, vačky či zadržovanie tekutín. PB sérum MEDIUM pomáha eliminovať nahromadenie tuku spojené s fibrózou. PB serum HIGH lieči pooperačnú fibrózu, jazvy či popáleniny.

Redukcia potenia kdekoľvek na tele PR

Redukcia potenia kdekoľvek na tele

A na záver už klasická redukcia nadmerného potenia na rukách, v podpazuší, na čele, hrudi i vo vlasoch, ktoré tento rok všetkým zrejme poriadne strpčuje život. Stačí vstreknutie botulotoxínu priamo pod kožu problematického miesta. Zákrok prebieha ultra-tenkou ihlou, ambulantne, po lokálnom znecitlivení a trvá asi 10 minút.

Efekt vydrží od 3 mesiacov až do 1 roka, podľa typu pokožky aj zvoleného miesta. „Dnešné možnosti estetickej medicíny dokážu ľuďom plniť sny. Sama vidím, že sa klienti po zákrokoch cítia lepšie, sú so sebou spokojnejší a sebavedomejší,“ dodáva riaditeľka kliniky Esthetic.

Viac informácií nájdete na esthetic.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok