Škrtel má namierené do trnavského Spartaka, podľa agenta je len krok od dohody

TA3 TASR
9.8.2021 12:12

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel by sa mohol čoskoro vrátiť do najvyššej domácej súťaže. V nasledujúcich dňoch by mal podpísať zmluvu so Spartakom Trnava.

Škrtel má namierené do trnavského Spartaka, podľa agenta je len krok od dohody
TASR/Lukáš Grinaj (ilu)

Informáciu priniesol Nový Čas. Tridsaťšesťročný stopér v uplynulých dvoch sezónach pôsobil v tureckom Basaksehire Istanbul, do ktorého zamieril po krátkej anabáze v Atalante Bergamo. Už vtedy sa špekulovalo o jeho návrate na Slovensko. "Nie je to žiadne tajomstvo a Martin sa sám tým netají. Chce hrať za Trnavu, už dolaďujeme iba detaily, takže myslím si, že v priebehu tohto týždňa by sa všetko malo papierovo dotiahnuť a kontrakt podpísať," povedal pre Nový Čas Škrtelov agent Karol Csontó, ktorý prezradil, že na stole je zmluva na jednu sezónu.

Škrtel si naposledy obliekal dres slovenského klubu pred 17 rokmi, keď prestúpil z Trenčína do Zenitu Petrohrad. Neskôr hral aj za FC Liverpool či Fenerbahce Istanbul. Za národný tím absolvoval 104 zápasov, strelil štyri góly a predstavil sa na MS 2010 i EURO 2016. V decembri 2020 si v súboji Süper Lig proti Kasimpase roztrhol achilovku ľavej nohy a následne štvornásobný slovenský Futbalista roka podstúpil dlhšiu rekonvalescenciu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok