Ďuďo, chýbaš. Skupina Hex pripravila koncertnú spomienku na obľúbeného speváka

TA3 TASR
9.8.2021 11:13

Skupina Hex pripravila koncertnú spomienku na speváka Ďuďa, pozvala si na ňu viacero hostí. V Banskej Štiavnici si 14. augusta Petra Ďuďa Dudáka spolu s Hexákmi pripomenú Ján Kuric zo skupiny Vidiek, Lasky z Pary a spisovateľ a teológ Michal Havran.

Hex
Viktor Cicko

V Bratislave 19. augusta na akcii Grape pod mostom speváčka Beáta Dubasová, spevák kapely Korben Dallas Juraj Benetin, Juraj Podmanický z kapely Billy Barman a Tomáš Sloboda z Le Payaco. Informovala o tom PR manažérka Nora Krchňáková. 

„Na obe akcie sme pozvali ľudí, ktorých mal Ďuďo rád a aj my ich máme radi. Patria k našej komunite alebo sme sa stretli pri spolupráci a zafungovalo nám to. Máme pocit, že každý z nich vyjadruje inú polohu hudby, a tým budú koncerty ešte zaujímavejšie,“ uviedol pre médiá Tomáš Yxo Dohňanský.

Chlapci z Hexu Martin Fefe Žúži (gitara), Tomáš Yxo Dohňanský (basgitara), Tibor Tybyke Szabados (bicie), Peter Šarkan Novák (spev) a Ladislav Tvrdý (gitara) sa tešia na koncerty a hudobné variácie s hosťami.

„Zahrá si s nami aj prvý bubeník Hexu a člen skupiny Bez Ladu a skladu Peter Slameň a známy basgitarista Maťko Gašpar. O hovorené slovo sa v Banskej Štiavnici postará spisovateľ a teológ Michal Havran," uviedol Yxo.

Viktor Cicko Skupina Hex pripravila koncertnú spomienku na speváka Ďuďa

"Spolu si pripomenieme nášho Ďuďa, ktorý nám veľmi chýba. Budú to pre nás dva špeciálne koncerty, ktoré mu venujeme. Všetci máme veľké šťastie, že sme s ním prežili veľkú časť života a že nám toľko dal. Naši fanúšikovia nám dávajú každodenne najavo, ako ho majú radi a čo aj pre nich znamenal. Každý koncert bude jedinečný, preto pozývam všetkých ľudí, čo majú radi naše spoločné pesničky, ktoré s nami zaspievajú špeciálni hostia,“ pozýva Dohňanský.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok