Zaslúži si obdiv, je to krásny úspech. Zlatej strelkyni Štefečekovej gratulujú Čaputová aj Heger

TA3 TASR
29.7.2021 09:34

Mimoriadny výkon strelkyne Zuzany Rehák Štefečekovej, ktorá získala vo štvrtok zlatú olympijskú medailu v trape a podarilo sa jej prekonať aj svetový rekord, si zaslúži obdiv. Vyhlásila to prezidentka SR Zuzana Čaputová. Olympijskej víťazke gratuloval aj premiér Eduard Heger.

zlatá
TA3 TASR

"Srdečne gratulujem strelkyni Zuzane Rehák Štefečekovej k prvej zlatej medaile z Tokia pre Slovensko a veľmi sa teším, že sa stala olympijskou víťazkou v trape žien," uviedla hlava štátu. Poďakovala sa za fantastický výsledok a drží jej palce aj v ďalšej disciplíne, ktorá ju čaká v sobotu.

Zlatej strelkyni gratuloval aj premiér. "Krásny úspech, ktorý opätovne potvrdil, že na Slovensku máme športové talenty. Držím palce aj ostatným športovcom a ďakujem im za reprezentáciu Slovenska," uviedol predseda vlády.

Rehák Štefečeková získala vo štvrtok zlatú olympijskú medailu v trape. Pre slovenskú výpravu vybojovala prvý cenný kov na hrách v Tokiu. Pre Rehák Štefečekovú je to najvýraznejší úspech v kariére a tretia medaila z OH. V rovnakej disciplíne získala striebro v roku 2008 v Pekingu i v roku 2012 v Londýne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok