V Lučenci budú očkovať aj bez pozvánky. Vakcínu vám podajú na týchto miestach

TA3 TASR
21.7.2021 18:10

V meste Lučenec bolo k pondelku 19. júla proti ochoreniu COVID-19 kompletne zaočkovaných 8588 ľudí, čo predstavuje približne 31 percent obyvateľov mesta. Na sociálnej sieti o tom informovala samospráva.

Lučenec
TASR/Lukáš Mužla

Podľa štatistík mesta sa celková zaočkovanosť oboma dávkami vakcíny zvýšila v Lučenci od 22. júna o sedem percent. Podiel zaočkovaných v celom okrese tak dosiahol 30 percent, čo je však pod úrovňou priemeru Banskobystrického samosprávneho kraja.

V Lučenci je možné očkovanie proti novému koronavírusu absolvovať vo veľkokapacitnom očkovacom centre zriadenom BBSK. Vo štvrtok 22. júla tu od 12.00 do 19.00 h budú záujemcov o vakcínu očkovať aj bez pozvánky a predchádzajúcej registrácie na stránke Národného centra zdravotníckych informácií. V piatok 23. júla popoludní sa v lučeneckom vakcinačnom centre budú môcť zaočkovať aj čakatelia na vakcínu od spoločnosti AstraZeneca, ktorí stále nedostali pozvánku na druhú dávku očkovania.

Vakcinácia proti ochoreniu COVID-19 naďalej pokračuje aj vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou v Lučenci. Tá ako jediná v rámci kraja očkuje aj neregistrovanou vakcínou Sputnik V, na očkovanie ktorou bolo možné sa zaregistrovať do 30. júna.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok