Všetko o dovolenke v karavane už tento piatok

TA3
21.7.2021 14:03

Letná dovolenka môže mať viaceré podoby. V hotelovom rezorte, na pláži so stovkami turistov, v horách na turistike. Je tu však výlet, o ktorom snívajú všetci milovníci dobrodružstva - dovolenka v karavane. Denne prejsť stovky kilometrov, byť slobodný a nespútaný.

Všetko o dovolenke v karavane už tento piatok
TA3

TA3 ponúkne plný servis informácií o tom, ako si karavan požičať, kto ho môže šoférovať, koľko ľudí sa do neho zmestí, kde sa ním dá parkovať, ale aj ako hlboko vám také dobrodružstvo siahne do vrecka. Sledujte všetko o dovolenke v karavane už tento piatok na TA3.

V štúdiu privítame dopravného experta Alexandra Štefucu, prezidenta SAA Jaroslava Mišuru, majiteľa požičovne karavanov a prevádzkovateľa autokempu. Ponúkneme živý vstup z najväčšieho rekreačného autokempu v Bratislave na Zlatých Pieskoch a prinesieme reportáže z ďalších kempov po celom Slovensku.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 23. 7. 2021 na mailovú adresu pytajsa@ta3.com.

Sledujte TA3 v piatok 23. júla 2021 od 8.30! 

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok