PR správa Ženy

Pery a oči musia byť vždy tip-top! Ktoré zákroky s tým pomôžu?

PR
22.7.2021 06:05

Snívate o dokonale plných perách alebo o korekcii, ktorá by konečne vyriešila váš estetický problém? Zákroky tohto typu sú jedny z najpopulárnejších, no treba vždy myslieť na výsledný efekt.

Pery a oči musia byť vždy tip-top! Ktoré zákroky s tým pomôžu?
esthetic.sk

Ak nechcete vyzerať neprirodzene, je treba správne odhadnúť mieru ich úpravy. „Výsledný efekt vieme ovplyvniť. Neprirodzené kačacie pery by už v dnešnej dobe nemal mať nikto,“ hovorí Alexandra Rozborilová, riaditeľka kliniky Esthetic. „Pri všetkých zákrokoch je dôležité zvýrazniť prirodzenú krásu, dodať perám sviežosť a mladistvý efekt.“

esthetic.sk 1 esthetic.sk

Kyselina pre mladých aj starých

Pery vám vie zdokonaliť najlepšia z najlepších, kyselina hylauronová. Na celom svete ju vyskúšali už milióny žien aj mužov. Má skvelú vlastnosť, že sa postupne vstrebáva do pokožky. Niekoľko mesiacov ju vyživujete a keď vás móda omrzí, alebo zatúžite po pôvodnom vzhľade pier, dočkáte sa. „Látka sa s obľubou používa na korekciu povädnutých, scvrknutých pier a vrások okolo úst u starších osôb, alebo na zväčšenie a zvýraznenie pier u mladých žien,“ vysvetľuje doktorka.

Využite svoj vlastný tuk

KH nie je jediný materiál, ktorým sa používa na zväčšenie pier. Môžu sa vyplniť aj vlastným tukom. Výhodou je nulová pravdepodobnosť alergickej reakcie. Aplikácie vlastného tuku patria medzi metódy, ktoré aj klinika Esthetic používa veľmi často. Medzi výhody patrí  bezpečnosť a dlhodobé prežitie aplikovaného objemu tuku. Na dosiahnutie dlhodobejšieho efektu sa používajú nevstrebateľné implantáty. Ak s úpravou pier iba začínate, túto terapiu si nechajte na záver.

esthetic.sk 2 esthetic.sk

Mladšie oči

Aké by to boli vylepšenia, kebyže sa netýkajú aj našej pýchy v kontakte s ľuďmi, ktorými sú naše oči. S pribúdajúcim vekom sa očné viečka naťahujú a svaly, ktoré ich podporujú, ochabujú. Výsledkom je, že sa nadbytočný tuk môže zhromažďovať nad a pod viečkami a spôsobiť ovisnutie a vaky pod očami. Okrem toho, že vyzeráte staršie, môže výrazne ochabnutá pokožka okolo očí znížiť vaše periférne videnie, najmä hornú a vonkajšiu časť zorného poľa. Operácia viečok (blefaroplastika) tieto problémy so zrakom zmierni alebo eliminuje. Výsledkom je, že vaše oči budú vyzerať mladšie a bdelejšie.

esthetic.sk 3 esthetic.sk

„Blefaroplastikou riešime deformácie, hlavne opuchy a sfarbenie kože,“ hovorí Alexandra Rozborilová. „Ide o veľmi frekventovaný typ operácie a ako u všetkých estetických operácií prevažujú ženy. Avšak počet mužov, ktorí chcú riešiť svoje vačky pod očami a prekonali strach z operácie sa radikálne zvyšuje.“

Začnite s úpravou čo najskôr

Blefaroplastiku môžete podstúpiť súčasne s iným zákrokom, ako je napríklad lifting obočia, facelift alebo resurfacing kože. Hlavnou výhodou je celkový osviežujúci vzhľad a omladenie vzhľadu tváre. Zákrok vám vie ubrať aj 10 rokov. Človek začína pozorovať prvé príznaky starnutia očných viečok už po 30-ke. Je preto dôležité nezanedbať aj tzv. minikorektúry. Čím skôr sa začnete venovať jemným estetickým zákrokom, s postupujúcim vekom vás neprekvapí zlý vzhľad pokožky.

Viac informácií nájdete na esthetic.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok