Nápoje, ktoré zabíjajú romantiku: Intimitu môže pokaziť nie len alkohol, ale aj čaj

TA3/zm
21.7.2021 16:00

Plánujete pekný večer vo dvojici? Tak si ho nepokazte tým, že si dáte niektorý z týchto nápojov. Je dokázané, že pred intímnou chvíľkou nemajú na naše telo práve najlepší vplyv.

Nápoje, ktoré zabíjajú romantiku: Intimitu môže pokaziť nie len alkohol, ale aj čaj
Pexels/Andrea Piacquadio

Bežné nápoje, ktoré možno pijete denne. Na prvý pohľad bezproblémové, no len do chvíle, ak si ich nedáte tesne pred tým, ako sa s partnerom chystáte do spálne. Nafúknuté brucho, ospalosť alebo strata chuti zrejme nie je to, čo by ste pred romantickým večerom potrebovali.

Káva

Známy životabudič je perfektnou vzpruhou ráno, ale opačný efekt má večer, detto, ak chcete zažiť romantiku. Jej účinky zabraňujú človeku uvoľniť sa, znižujú tiež libido a ešte je aj močopudná. Navyše, ostáva po nej zvláštna pachuť v ústach. Káva je teda skvelou voľbu pre rande vo dvojici, ale nie keď ide do tuhého.

Mätový čaj

Osviežujúca mäta je súčasťou mnohých letných limonád, pozor však na jej neblahé účinky v intímnej sfére. Zelená bylinka navodzuje ospalosť a tlmí sexuálne chute. Našťastie, pokiaľ je v drinku len na ozdobu, nebude mať až také silné účinky. Horšie je to s čajom, kde sa z lístkov stihne uvoľniť dostatok látok, ktoré zabíjajú vášeň.

Alkohol

Jeden pohárik je možno na povzbudenie a odhodenie zábran, no vo všeobecnosti platí, že sex a alkohol nie sú šťastnou kombináciou. Najmä, ak si doprial len jeden z partnerov, druhému bude z neho raziť ako zo suda. Vo väčšine prípadov má alkohol dokonca negatívny vplyv na vyvrcholenie.

Bublinkové nápoje

Je to zrejme jasné. Bublinky nás nadúvajú a sú močopudné. A tak namiesto intímnej chvíľky budete strážiť svoje trávenie alebo mechúr.    

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok