Kultový seriál Sex v meste pokračuje: Prvá klapka odhalila, ako vyzerajú hlavné hrdinky dnes

TA3/zm
13.7.2021 08:00

Natáčanie minisérie, ktorá bude nadväzovať na kultový seriál Sex meste, je už v plnom prúde. Príbeh štyroch priateliek síce v pokračovaní vynechá Samanthu alias Kim Cattrall, no prinesie zaujímavé vývoj životov zvyšných troch hlavných hrdiniek. Nebudú chýbať inšpiratívne módne outfity ako aj pohľad na zrelé newyorské päťdesiatničky.

Kultový seriál Sex v meste pokračuje: Prvá klapka odhalila, ako vyzerajú hlavné hrdinky dnes
Instagram/sexandthecity_newyork

Od roku 1998 sa ženy po celom svete stretávali na televíznych obrazovkách so štyrmi hlavnými hrdinkami – Carrie, Mirandou, Charlotte a Samanthou v kultovom seriály Sex v meste, napísanom podľa knižnej predlohy Candace Bushell. Ten sa dočkal dvoch filmových pokračovaní a po dlhoročnej odmlke prichádza nová miniséria, ktorá ale dostala nový názov.

Dvadsať rokov po

O dvadsať rokov staršie. To je hlavný motív nadväzujúcich pár častí seriálu Sex and the city, ktorý sa predstaví pod novým názvom And just like that a v hlavných úlohách sa stretneme len s tromi zo štyroch hlavných hrdiniek. Práve chýbajúce predstaviteľka Samanthy bola dôvodom, prečo sa príbeh Newyorčaniek tak dlho nevrátil na televízne obrazovky. A tak si producenti povedali, že veľký návrat zvládnu aj bez nej.        

Na prelome milénia sme spoznali charaktery, ktoré stvárňovala Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis. Dnes sú seriálové kamarátky o dvadsať rokov staršie a ako päťdesiatničky už neriešia také vzťahové témy, na aké sme boli zvyknutí, keď sme mali tridsať. No jedno im ostalo, a to cit pre módu.

Prvá klapka je už nakrútená a okrem toho, že odhalila, ako vyzerajú hlavné protagonistky dnes, potvrdila tiež, že séria bude bohatá na módne kreácie, na aké sme boli zvyknutí.         

A snáď vás navnadí i príbeh, ktorý si môžete pozrieť v priloženom videu!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok