PR správa Ekonomika

CRYPTOINVESTMENT.COM – Novodobí priekopníci v oblasti krypto riadenia na Slovensku

PR
12.7.2021 07:00

Novovzniknutá spoločnosť CRYPTOINVESTMENT.COM ponúka jedinečné možnosti profesionálneho poradenstva v oblasti nákupu a predaja kryptomien. Za CRYPTOINVESTMENT.COM stojí profesionálny tím poradcov, ktorí svojich klientov uvádzajú do sveta kryptomien.

CRYPTOINVESTMENT.COM – Novodobí priekopníci v oblasti krypto riadenia na Slovensku
CRYPTOINVESTMENT.COM

Ako by ste pár vetami zhrnuli vaše pôsobenie ako spoločnosť? 

My ako spoločnosť zastrešujeme predovšetkým poradenstvo ohľadom nákupu a predaja kryptomien. Ako medzi prvými sme získali licenciu v rámci podnikania v tomto odvetví na slovenskom území. Našou výhodou je ďalej i to, že ponúkame klientom prehľadnú a intuitívnu aplikáciu, čiže krypto peňaženku, kde nájdu akúkoľvek kryptomenu a dokážu ju zameniť v tzv. zmenárni podľa toho, čo práve potrebujú. Ponúkame rozmanitú škálu svojich služieb, od jednoduchého poradenstva, teda nielen ako stiahnuť a používať krypto peňaženku, ale venujeme sa napríklad už aj kompletnej správe klientskeho portfólia.

Ako reaguje biznis s kryptomenou v súčasných „korona“ podmienkach?

Korona nejako špeciálne nezasiahla tento segment, lebo táto oblasť je zaujímavá práve z dlhodobého hľadiska. Nakoľko svet kryptomien je ešte stále v plienkach, tak poskytujeme poradenské služby ohľadom kryptomeny vo všeobecnosti, či už pre nováčika, alebo skúseného klienta. Sme tu hlavne preto, aby sme nášho klienta usmernili, čo sa vo svete kryptomien momentálne „nosí“ a čo je zaujímavé aj z hľadiska budúceho vývoja atraktivity tej ktorej kryptomeny.

Čo je vašim hnacím motorom? 

Náš tím pôsobil a stále sčasti pôsobí aj v zahraničí, kde už tento trend je takpovediac určitou alternatívou platidla. Navyše plánujeme rozbehnúť aj biznis s realitami – prepojiť nákup a predaj za virtuálnu menu, teda kryptomenu. Je to pre nás veľká výzva a už teraz sa tešíme na spoluprácu, ktorú chystáme s viacerými spoločnosťami v rámci rozšírenia nášho portfólia. Považujeme sa totiž za inovátorov a chceme rozšíriť túto vlnu aj tu na Slovensku. Mimochodom, naše hlavné portfólio zastrešuje štyri hlavné oblasti pôsobenia a to poradenstvo, nákup a predaj,  investovanie a riadenie portfólia. Klienti nás kontaktujú aj v prípade, že sú právnickou osobou, čiže sme tu aj pre rôzne spoločnosti, ako aj už pre spomínaných jednotlivcov. Každopádne, máme k dispozícii našich finančných analytikov a tím zaškolených odborníkov, ktorí vedia odpovedať na rôzne otázky ohľadom tejto oblasti.

Patrik Sokolovský CRYPTOINVESTMENT.COM

Kde sa vás váš klient nájde? 

Fungujeme viac-menej ako privátny online bankový sektor. Naše obchodné stretnutia realizujeme v prípade potreby  aj osobne, v polyfunkčnom mestskom centre Zuckermandel na Žižkovej 9, Bratislava, kde sa venujeme klientom od 09.00 do 17.00 hodiny. K dispozícii je tu aj naša infolinka +421 2 3231 0650.

Všetky dôležité informácie nájdete na našej webovej stránke www.cryptoinvestment.com a na emailovej adrese info@cryptoinvestment.com

Sme aj na najznámejších sociálnych sieťach, takže sme otvorení novodobej a modernej komunikácii s potenciálnym klientom prakticky nepretržitehttps://www.facebook.com/cryptoinvestmentinternational

https://www.instagram.com/p/CP1CBHPn7Ij/?utm_medium=share_sheet

V čom sa líšite od konkurencie?

Zatiaľ neevidujeme na slovenskom trhu nejakého výrazného konkurenta, čo sa poradenstva týka. Snažíme sa však prinášať neustále nové informácie a aktuálne dianie vo svete kryptomien. Našim klientom vieme ponúknuť aj také novinky, ktoré iné, podobne zamerané spoločnosti nerady prezrádzajú. Slovom, chceme byť vždy o krok vpred, keďže je len otázkou času, kedy tento svet bude našou každodennou realitou, a peniaze možno raz tak, ako ich poznáme ani nebudú existovať. Preto chceme byť hlavne osobití v prístupe a individuálnom nahliadaní na každého nášho klienta. Našou prioritou je samozrejme obojstranná spokojnosť  - ale hlavne vtedy, keď vieme, že sa naše rady stretli s očakávaním a klient tak odchádza od nás s úsmevom. Keď teda krypto, tak CRYPTOINVESTMENT.COM

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok