Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
28.10.2012 09:12

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
hindi.jpg

1. Hinduisti počas päťdňového festivalu Dunga Puja. Veriaci v indickej Kalkate si pripomínali súboj desaťrukej bohyne jazdiacej na levovi s kráľom démonov. (AP Photo/Bikas Das)

decko.jpg

2. Malý demonštrant v Košiciach, kde sa uskutočnil protest proti zámeru magistrátu zrušiť zariadenia pre sociálne odkázaných. Foto: SITA/Ivan Fleischer

pohreb.jpg

3. V Jeruzaleme sa uskutočnil pohreb arménskeho patriarchu Torkoma Manougiana. Dožil sa úctyhodného veku 93 rokov.  (AP Photo/Sebastian Scheiner)

prezidentská debata (SITA).jpg

4. Prezidentská kampaň v Amerike vrcholí. Na obrázku je súčasný šéf Bieleho domu so svojim sokom v zápale tretej predvolebnej debaty. (AP Photo/Pool-Win McNamee)

Makeup (SITA).jpg

5. Indonézska modelka počas veľkej módnej šou v Jakarte. (AP Photo/Achmad Ibrahim)

Budapešť (SITA).jpg

6. Desaťtisíce ľudí na opozičnom mítingu v Budepešti. Krajina si pripomínala 56. vyročie maďarského povstania proti komunistickému diktátu. (AP Photo/MTI, Janos Marjai)

Soyuz (SITA).jpg

7. Z kozmodrómu Bajkonur odštartovala loď Sojuz. Na medzinárodnú vesmírnu stanicu priviezla novú posádku. (AP Photo/NASA,Bill Ingalls)

cvicenie.jpg

8. Juhokórejčania utekajú z oblasti zamorenej chemikáliami. Našťastie, išlo len o cvičenie. (AP Photo/Lee Jin-man)

Arafát (SITA).jpg

9. Asi 3,4 milióna moslimov sa tento rok vydalo na púť Hadždž. Počas nej navštívili aj posvätnú Horu milosrdenstva. (AP Photo/Hassan Ammar)

Kuba hurikán (SITA).jpg

10. Hurikán Sandy sa prehnal Karibikom a zanechal za sebou desiatky mŕtvych. Zasiahol aj Malecón v kubánskej Havane. (AP Photo/Ramon Espinosa)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok