Slovan zdolal Košice 3:1 a je na čele

TASR
21.10.2012 21:22

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase 13. kola Corgoň ligy na Pasienkoch nad MFK Košice 3:1 (3:0) a udržali si prvé miesto v tabuľke. Zverenci trénera Samuela Slováka majú pred dvojicou prenasledovateľov MŠK Žilina a FK Senica trojbodový náskok.

Slovan zdolal Košice 3:1 a je na čele
SITA

Najbližšie sa "belasí" predstavia v sobotu 27. októbra v šlágri jesennej časti súťaže na pôde úradujúceho majstra pod žilinským Dubňom.

nedeľa 21. októbra:
Slovan Bratislava - MFK Košice 3:1 (3:0)

Góly: 8. Gorosito, 17. Peltier, 28. Milinkovič - 76. Škutka. Rozhodoval: Jaška, bez kariet, 1526 divákov.

zostavy a striedania:
ŠK Slovan: Putnocký - Pauschek, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kladrubský, Grendel (65. Kopúnek) - Milinkovič (76. Mészáros), Halenár, Žofčák (57. Hlohovský) - Peltier

MFK Košice: Tofiloski - Ostojič (73. Novák), Kavka, Bašista, Sekulič - Šinglár, Hovančík (65. Karaš) - Viazanko, Matič (65. Gál-Andrezly), Bukata - Škutka

Samuel Slovák, tréner Slovana Bratislava: "Myslím si, že sme videli zápas s veľmi dobrým prvým polčasom, v ktorom sme dali tri góly a mohli sme aj viac. Som spokojný s herným prejavom. V druhom polčase sme už kontrolovali výsledok. Mrzí ma len slabá divácka kulisa. Som rád, že po zranení sa dostáva do formy Igor Žofčák. Je to kapitán tímu a jeden z najskúsenejších hráčov, dnes odohral o desať minút viac ako v Prešove."

Ján Kozák, tréner MFK Košice: "Naši chlapci pristúpili k zápasu nezodpovedne. Súperovi dovolili prakticky všetko, boli mäkkí v osobných súbojoch, nedôrazní a tým pádom sa Slovan dostal do trojgólového vedenia a o zápase bolo rozhodnuté. Tieto veci si musíme vydebatovať, pretože po tomto výkone sa zápas nedá vyhrať. Som sklamaný."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok