NBA: Milwaukee Bucks postúpili do finále, v sérii s Atlantou zvíťazili 4:2 na zápasy

TA3 TASR
4.7.2021 07:39

Basketbalisti Milwaukee postúpili do finále play-off NBA. V šiestom dueli finále Východnej konferencie zvíťazili v Atlante 118:107 a v sérii uspeli 4:2.

Bucks sa predstavia vo finále prvýkrát od roku 1974, v záverečnom kole ich čaká Phoenix, prvý zápas je na programe v utorok. Milwaukee zvládli súboj aj bez svojej opory Jannisa Antetokounmpa, ktorý vynechal druhý duel za sebou pre zranenie kolena. Zastúpil ho Khris Middleton s 32 bodmi. Na výbornú mu vyšla najmä tretia štvrtina, v ktorej dosiahol 16 bodov za sebou. "Tréner aj spoluhráči ma nabádali, aby som hral agresívne. A ja obľubujem taký štýl. Všetci hráme jeden za druhého, chlapci drú každý deň a vždy sú pripravení," povedal podľa agentúry AP Middleton.

Do zostavy Atlanty sa vrátil Trae Young, no nazbieral iba 14 bodov a nedokázal zvrátiť vývoj zápasu. Najviac sa z tímu Hawks darilo  Cameronovi Reddishovi s 21 bodmi. "Všetci vieme, že sme iba na začiatku cesty. Bolo zábavné, ako sa nám podarilo vyburcovať celé mesto, chceme v tom pokračovať aj v budúcnosti," povedal Young.

finále play-off Východnej konferencie NBA - šiesty zápas:

ATLANTA - MILWAUKEE 107:118  

Najviac bodov: Reddish 21 (6 trojok), Bogdanovič 20, Capela a Young po 14 - Middleton 32, Holiday 27, Connaughton a Lopez po 13 

/výsledok série: 2:4/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok