FOTO Športové hviezdy sa opäť venovali deťom. Nechýbali Zdeno Chára či bratia Hossovci

TA3 TASR
1.7.2021 17:21

Vo štvrtok 1. júla sa konalo tradičné charitatívne podujatie Hviezdy deťom. Akciu podporili športovci ako Zdeno Chára, Marián Hossa, Denis Vavro či Ján Volko. Vybrané deti si tak splnili svoj sen a stretli svoje idoly.

Vychýrenú akciu Hviezdy deťom podporilo aj tento rok množstvo popredných športovcov či umelcov.  Zúčastnili sa ho Zdeno Chára, Marián a Marcel Hossovci, Richard Lintner, Marek Hrivík, Marko Daňo, Christian Jaroš, Peter Cehlárik, Martin Feherváry, Adam Ružička, Ján Volko, Vladimír Brodziansky či moderátori Marcel Forgáč, Junior, Didiana, Bruno Ciberej a speváci Barbora Piešová, Pil C.

Na deti čakal bohatý program a konal sa aj exkluzívny golfový turnaj, avšak, kvôli pandémii, bez účasti širokej verejnosti.

Podujatie Hviezdy deťom TASR/Radovan Stoklasa

„Vďaka často nezištnej podpore sme pred rokom počas krízového režimu dokázali prerozdeliť viac ako 22 000 €. Mimoriadne si ceníme pomoc najmä v týchto pre všetkých komplikovaných časoch,“ informovala manažérka podujatia Petra Drábová na oficiálnej stránke astrencin.sk

„Stále platné obmedzenia nám ale situáciu nielen komplikujú, ale prinášajú aj iné možnosti. V prípade bežných okolností by bolo pre deti z partnerských subjektov veľmi komplikované zúčastniť sa programu. Regulovaný počet návštevníkov im však otvoril bránu," dodala.

podujatie Hviezdy deťom TASR/Radovan Stoklasa
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok