Leto na TA3. Menej politiky, viac oddychových a užitočných tém

TA3
30.6.2021 16:51

Televízia TA3 mení počas letného obdobia svoju programovú štruktúru.

Leto na TA3. Menej politiky, viac oddychových a užitočných tém
TA3

Pauzu bude mať viacero formátov ako napr. relácia Téma dňa, Investujeme, Za oponou a V politike.

Naopak, relácie Umenie na TA3 a Showbiz ostávajú v štruktúre aj počas leta s prémiovými vydaniami. Po ťažkom pandemickom období, ktoré bolo pre kultúru takmer devastačné, chce Televízia TA3 vyjadriť podporu celej kultúrnej obci a umelcom.

Z pôvodných formátov sa budú aj naďalej vysielať aj relácie Dobré správy, Za hranicami, Tak takto?!, Motoring, Biznis, Svet technológií či magazín Spektrum.

Prázdninová štruktúra bude posilnená o aktuálnu novinku Letný seriál TA3, ktorý štartuje už budúci týždeň. Ide o sériu rozhovorov v rámci denného vysielania od pondelka do štvrtka, ktoré budú zamerané na zdravý životný štýl a rôzne praktické rady. V úvodnej časti Letného seriálu TA3 sa budeme venovať cvičeniu po prekonaní ochorenia Covid-19, bližšie sa pozrieme na správne nastavenie pohybových aktivít pre ne-športovcov, cvičenie matiek s deťmi a seniorov. Letný seriál TA3 uvedieme prvýkrát vo vysielacej štruktúre v pondelok 5. júla o 10.30 hod.

Televízia TA3 chce podporiť aj turizmus na Slovensku, preto do vysielania zaradí reportážno-dokumentárne cykly Leto na Slovensku a Nepoznané Slovensko. Predstaví v nich známe aj menej známe historické, prírodné či umelecké atrakcie zo všetkých kútov Slovenska. V lete si diváci budú môcť pozrieť aj premiérové športové dokumentárne seriály Napriek všetkému o životných príbehoch slávnych športovcov a Výzva o adrenalínových športoch.

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok