Všetko o dovolenke na bicykli po Slovensku už tento piatok

TA3
23.6.2021 13:11

Mnohí športovo aktívni ľudia trávia letnú dovolenku na bicykli. Za posledné roky sa u nás vybudovali viaceré cyklotrasy, ktoré môžu nadšenci cykloturistiky využívať.

Všetko o dovolenke na bicykli po Slovensku už tento piatok
TA3

Mnohé cyklotrasy sú vybavené nabíjacími stanicami, čo umožňuje využívať aj elektrobicykle, ktoré pomáhajú zvládnuť náročné a dlhé trasy. Rozvoj cykloturistiky rozširuje možnosti poznávania krajiny a trávenia dovolenky na Slovensku. Je to príležitosť pre rozvoj služieb a rast zamestnanosti vo vidieckych oblastiach. O tom, aké cyklotrasy máme na Slovensku, ako si správne vybrať elektrobicykel a aká je podpora cykloturistiky zo strany štátu, sa dozviete už tento piatok na TA3.

V štúdiu privítame národného cyklokoordinátora, predsedu Bratislavského samosprávneho kraja a ďalších odborníkov.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 25. 6. 2021 na mailovú adresu cykloturistika@ta3.com.

Sledujte TA3 v piatok 25. júna 2021 od 8.30

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok