V politike: Opozícia chce odvolávať premiéra Eduarda Hegera

TA3
18.6.2021 17:19

Minister vnútra ustál odvolávanie v parlamente. No opozícia sa nevzdáva, chce odvolávať premiéra. Ak by sa im to podarilo, znamenalo by to pád celej vlády.

V politike: Opozícia chce odvolávať premiéra Eduarda Hegera
TA3

Turbulencie na politickej scéne tak neutíchajú. Po tom, ako NAKA zadržala tento týždeň podpredsedu predstavenstva MH Manažmentu Andreja Holáka, koaličné OĽANO nezostalo ticho. Vyzvalo ministra hospodárstva Richarda Sulíka, aby okamžite odvolal celé vedenie tejto štátnej spoločnosti. Minister hospodárstva ešte v piatok Andreja Holáka z funkcie odvolal. 

O aktuálnej epidemickej situácii a vakcinačnej stratégii budeme diskutovať v prvej časti relácie V politike. Pozvanie prijal minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský.

V druhej časti relácie budú diskutovať minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a poslanec NR SR Ladislav Kamenický (Smer-SD). 

O prioritách mimoparlamentných strán budeme diskutovať v tretej časti relácie. Pozvanie prijali predsedníčka strany PS Irena Bihariová, predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker a predseda strany SMK Krisztián Forró.

Sledujte V politike už túto nedeľu o 11.00 h.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok