PR správa

Sérum na rast mihalníc – váš kľúč k výraznému vzhľadu

PR
15.6.2021 07:00

Nie každá žena sa môže pochváliť skutočne krásnymi, hustými a dlhými riasami. Kozmetický priemysel však ponúka rôzne technológie a produkty na vyriešenie tohto problému.

Sérum na rast mihalníc – váš kľúč k výraznému vzhľadu
marinafrost / Shutterstock.com

Jedným z nich je sérum na rast mihalníc. Tento produkt je navrhnutý tak, aby transformoval vzhľad mihalníc a posilnil ich štruktúru. Môžete si ho kúpiť v obchodoch s kozmetikou alebo v lekárňach. Zloženie postupne preniká do štruktúry mihalníc, vyživuje ich vitamínmi a výživnými látkami, stimuluje posilnenie a rast, robí ich silnými a krásnymi. Aplikuje sa dvakrát denne, ráno (pred použitím maskary) a večer. Pri pravidelnom používaní je efekt viditeľný po 3 - 4 týždňoch. Účelom produktu je vyživiť mihalnice zvnútra, obnoviť štruktúru a urýchliť ich prirodzenú obnovu.

Prečo vypadávajú mihalnice:

  • nedostatok vitamínov v dôsledku nesprávnej výživy;
  • patologické procesy vnútorných orgánov a systémov;
  • zápal očných viečok;
  • užívanie silných liekov;
  • sezónny nedostatok vitamínov;
  • stres, neurózy;
  • alergia na kozmetiku.

Druhy sér na mihalnice

Existujú tri typy séra, v závislosti od ich účelu:

  1. Výživné. Používajú sa po kozmetických procedúrach, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť zdravie chĺpkov. Takéto výrobky obnovujú a posilňujú štruktúru vlasov.
  2. Liečivé. Užívajú sa len na lekársky predpis v prípade chorôb, ktoré viedli k strate a vyčerpaniu mihalníc.
  3. Na stimulácia rastu. Chránia štruktúru pred škodlivými vplyvmi prostredia a podporujú rast vlasov.

TOP 5 najlepších sér na rast mihalníc

  1. Eyelash BoosterObsahuje vitamíny ako pantenol, kofeín a kyselina hyalurónová. Prípravok by sa mal používať raz denne a mal by sa nanášať na očné viečko pozdĺž línie rias.
  2. Eveline Produkt obsahuje jedinečný bylinkový komplex Bio-Restore. Môže sa použiť ako základ pod maskaru. Je cenovo dostupný.
  3. FegToto sérum na riasy obsahuje výživové zložky: retinol, aminokyseliny, stabilizátory. Výrobca zaručuje, že mihalnice budú po týždni o 1-2 mm dlhšie.
  4. Advanced LashZákladom produktu sú nasledujúce zložky: prostaglandín, prírodné oleje, biotín (vitamín H), extrakt z listov ginkgo biloba, hyaluronát sodný, tekvicový olej, vitamín B5 (panthenol), biopeptidy, extrakt z koreňa ženšenu. Prípravok sa môže používať aj na obočie.
  5. XlashUnikátnym produktom je sérum na rast a posilnenie mihalníc Almea XLash. Obsahuje listy vaty, bylinu arborvitae, korenie kalindža, plody chebula. Ale hlavnou zložkou je guajazulén alebo koralový extrakt a morské riasy, ktoré majú priaznivý vplyv na folikuly mihalníc.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok