MS v hokeji: Lotyšskí diváci sa od 1. júna dostanú na tribúny. V Rige spustia predaj vstupeniek

TA3 TASR
29.5.2021 11:04

Organizátori hokejových MS v Rige informovali v sobotu o spustení predaja vstupeniek na zápasy prebiehajúceho šampionátu. Diváci budú môcť prísť v obmedzenom počte na tribúny od utorka 1. júna.

MS v hokeji: Lotyšskí diváci sa od 1. júna dostanú na tribúny. V Rige spustia predaj vstupeniek
TASR/Jaroslav Novák

"Všetci sme čakali na tento moment. Sme veľmi spokojní a vďační lotyšskej vláde, ktorá napriek komplikovanej situácii dala našim vášnivým fanúšikom možnosť zúčastniť sa na zostávajúcich zápasoch šampionátu. Som presvedčený, že diváci prinesú do tejto veľkej hokejovej párty ešte väčšiu radosť," povedal na tlačovej konferencii za prítomnosti prezidenta IIHF Reneho Fasela šéf organizačného výboru Edgars Buncis.

Na tribúny sa dostanú iba diváci z Lotyšska, ktorí už boli zaočkovaní proti koronavírusu alebo prekonali ochorenie Covid-19. Celkový počet v Aréne Riga nesmie presiahnuť kapacitu 2660 ľudí, do Olympijského športového centra pustia 1058 fanúšikov.

Koľko zaplatia?

Vstupenky budú dostupné v jedinej cenovej kategórii. Za jeden lístok na zostávajúce duely základných skupín zaplatí záujemca 110 eur, štvrťfinále bude stáť 165, semifinále 220, zápas o bronz 280 a vstupenka na finále 340 eur.

Každý divák bude musieť pri príchode na štadión preukázať, že od jeho kompletnej vakcinácie v Lotyšsku ubehlo najmenej 14 dní alebo má minimálne 22 dní po prvej dávke vakcíny AstraZeneca. Fanúšikovia musia mať nasadené rúško na štadióne i vo vonkajśích priestoroch.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok