Pri zrážke električiek v Bratislave sa zranili žena, škody rátajú v desaťtisícoch

TA3 TASR
24.5.2021 08:09

Pri rannej nehode električiek v bratislavskej Karlovej Vsi na Botanickej ulici sa zranila staršia žena. Uviedla to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Pri zrážke električiek v Bratislave sa zranili žena, škody rátajú v desaťtisícoch
TASR/Pavol Zachar ilustračné

"Záchranári ošetrili ženu s úrazom dolnej končatiny a pri vedomí ju previezli do nemocnice," spresnila hovorkyňa.

K nehode došlo v pondelok ráno na Botanickej ulici. "Vodič električky linky 9 vrazil do pred ním jazdiacej električky linky 4. V dôsledku zrážky došlo aj k vykoľajeniu vozidla," spresnila Melcerová. Pre nehodu bola dočasne prerušená premávka električiek liniek 4 a 9 na Botanickej ulici smer Pri kríži. V úseku jazdila náhradná autobusová doprava.

Zranenú previezli do nemocnice

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová pre TASR uviedla, že pri nehode električiek sa zranila staršia žena. "Záchranári ošetrili ženu s úrazom dolnej končatiny a pri vedomí ju previezli do nemocnice," spresnila hovorkyňa.

Škoda za desiatky tisíc

Polícia spresnila, že k zrážke električiek došlo na zastávke MHD Botanická, a to z doposiaľ presne nezistených príčin. "Obaja vodiči električiek boli podrobení vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tie sa skončili s negatívnym výsledkom," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Spôsobenú škodu odhadla polícia zhruba na 80-tisíc eur. "Vyšetrovaním presných príčin a okolností, za akých k nehode došlo, sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV," podotkol Szeiff.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok