Zaočkovaný je už aj princ William, na sociálnej sieti sa podelil s fotkou

TA3 TASR
20.5.2021 12:47

Britský princ William oznámil, že tento týždeň dostal prvú dávku vakcíny proti ochoreniu Covid-19. Oznámil to na sociálnej sieti. Vakcínu dostal po tom, čo britská Národná zdravotná služba umožnila očkovanie už aj mladších ročníkov

Zaočkovaný je už aj princ William, na sociálnej sieti sa podelil s fotkou
TASR/AP

Williama (38) zaočkovali v londýnskom múzeu Science Museum, jednom z veľkokapacitných očkovacích centier otvorených po celej krajine. Fotografia princa, ako dostáva vakcínu, bola zverejnená na jeho účte na sociálnej sieti. "V utorok som dostal prvú dávku vakcíny (proti chorobe) COVID-19. Všetkým, ktorí sa podieľajú na očkovaní, ďakujem za všetko, čo ste urobili a robíte ďalej," napísal.

Vakcínu proti novému koronavírusu v Británii od minulého týždňa už dostávajú ľudia vo veku nad 34 rokov. Minimálne jednou dávkou vakcíny proti covidu bolo zaočkovaných vyše 70 percent dospelých Britov.

Do propagovania očkovania sa zapojili aj ďalší členovia kráľovskej rodiny - protikoronavírusovú vakcínu už dostali aj kráľovná Alžbeta II. (95) a jej najstarší syn a následník trónu princ Charles (72).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok