Modelka Naomi Campbell sa vo svojich 50 rokoch stala matkou

TA3 TASR
19.5.2021 21:52

Britská supermodelka a herečka Naomi Campbellová sa vo svojich 50 rokoch stala po prvý raz matkou. Správu o narodení dcéry zverejnila na sociálnej sieti Instagram, informuje stanica BBC.

Modelka Naomi Campbell sa vo svojich 50 rokoch stala matkou
TASR/AP

"Krásne malé požehnanie si ma vybralo, aby som sa stala jeho matkou. Som veľmi poctená, že mám v živote túto nežnú dušu," napísala čerstvá mamička a pripojila fotografiu, na ktorej drží v dlani chodidlá bábätka. Ďalšie detaily o dieťati ani o jeho otcovi neboli bezprostredne dostupné. V rozhovore pre denník Evening Standard v roku 2017 však Campbellová hovorila o svojej túžbe stať sa matkou. "Na materstvo myslím stále, ale pri dnešnej vede to môžem uskutočniť, kedy chcem," vyhlásila Londýnčanka.

Neskoršiu hviezdu módnych prehliadok objavili ešte ako školáčku. Stala sa prvou britskou modelkou tmavej pleti, ktorá sa dostala na obal britského vydania časopisu Vogue. Naomi Campbellová je známa aj svojou charitatívnou činnosťou. V roku 2005 založila nadáciu Fashion For Relief, ktorá spája módu s filantropiou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok