Naši hokejisti majú za sebou prvé testovanie, sú v izolácii

TA3 TASR
17.5.2021 14:02

Slovenská hokejová reprezentácia v nedeľu absolvovala prvé testy na koronavírus, všetkých 44 členov výpravy bolo negatívnych. Napriek tomu všetci zostávajú v izolácii v hotelových izbách. V pondelok absolvujú druhé kolo, ak budú utorkové výsledky negatívne, môžu začať s prípravou na ľade.

Naši hokejisti majú za sebou prvé testovanie, sú v izolácii
TASR/Andrej Galica

Hráči sa musia počas karantény vyrovnať s nedostatkom pohybu, na druhej strane však musia odolať pokušeniu. Hotelový personál ich totiž výdatne zásobuje potravou. "Jedla je požehnane. Máme toho veľa na výber. Sú tam koláče, dezerty a je ťažko povedať nie, keď to máte pred sebou. Budem si na to musieť dávať pozor," povedal pre portál hockeyslovakia.sk obranca Mário Grman. O problém menej má jeho kolega z defenzívy Martin Gernát: "Ja môžem zjesť koľko chcem, aj tak sa mi ťažko priberá."

Pre pandemické opatrenia si slovenskí reprezentanti nebudú môcť pozrieť Rigu ani po skočení izolácie. Zostáva im len výhľad z okna. "Výhľad mám celkom slušný. Je to staré mesto. Určite je škoda, že sa nemôžeme ísť pozrieť, ale Riga vyzerá byť veľmi pekné mesto,“ dodal Gernát.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok