Futbalová Nitra upadla do hlbokej krízy

TA3, TASR
11.10.2012 11:18

Realizačný tím FC Nitra na čele s trénerom Ladislavom Jurkemikom sa rozhodol preradiť do B-mužstva stredopoliara Vratislava Gajdoša. Podľa oficiálnej internetovej stránky FC Nitra sa tak stalo na základe hráčovho vylúčenia v stretnutí s Trenčínom (1:2).

Futbalová Nitra upadla do hlbokej krízy
SITA

Opačným smerom putujú obrancovia Filip Kinček a Petr Kaspřák, ktorí budú trénerom k dispozícii pre Corgoň ligu po reprezentačnej prestávke. Výrazným finančným postihom klub potrestal útočníka Karla Kroupu za jeho vylúčenie v súboji 12. kola CL s Trenčínom po dvoch žltých kartách.

"Napriek neľahkej situácii, v ktorej sa FC Nitra nachádza, chce realizačný tím v spolupráci s vedením klubu robiť všetky kroky v úmysle ukončenia negatívnej série výsledkov A-mužstva. Vedenie klubu i realizačný tím pevne verí, že k úspešnejším výsledkom im môže dopomôcť aj dlhoočakávaný návrat v minulosti kľúčových hráčov Ľuboša Kolára a Matúša Mikuša, ktorí sú po vleklých zraneniach opäť pripravení na plnú zápasovú záťaž. FC Nitra očakáva, že fanúšikovská obec prijme toto rozhodnutie s pochopením a v ťažkej situácii pomôže mužstvu v zostávajúcich jesenných stretnutiach," uvádza sa v stanovisku klubu spod Zobora.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok