Musia byť všetci zamestnanci Martinusu knihomoli? Odpovedá šéf Michal Meško

TA3
8.5.2021 09:30

Mnohí ľudia označujú Martinus ako svoju obľúbenú značku, čiže lovebrand. Ako sa však na takéto hodnotenie pozerá samotný šéf internetového kníhkupectva Michal Meško?

Musia byť všetci zamestnanci Martinusu knihomoli? Odpovedá šéf Michal Meško
Generations

Hoci by si niekto mohol myslieť, že najzákladnejšou podmienkou na to, aby človek mohol pracovať v Martinuse je čítanie, podľa Meška to tak nie je. „Nie je to tak, že všetci v Martinuse by boli nejakí najväčší knihomoli, ale myslím si, že máme výrazne väčšie zastúpenie knihomoľov, ako je bežné v populácii,“ hovorí Meško. Dôležité je, aby človek veril, že knihy sú niečo zmysluplné.

Martinus je držiteľom viacerých ocenení. „Je to úžasný pocit, keď niečo také dostaneš, pretože je to nejaké externé potvrdenie toho, že asi niečo robíš aj dobre,“ dodal Meško s tým, že je rád, že sú to ceny z viacerých oblastí. „Vyznie to ako klišé, ale to najväčšie ocenenie pre nás sú naši zákazníci,“ myslí si.

Cíti sa súčasťou Martinusu, ale neplatí v jeho prípade, že Michal Meško rovná sa Martinus. Je to síce súčasťou jeho života, ale „nie je to jediná vec na svete“.

Vypočujte si celý podcast s Michalom Meškom:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok