PR správa Ekonomika

AVIS Van Rental investuje do bezpečnosti na našich cestách

PR Avis
7.5.2021 07:00

Prenájom úžitkového vozidla by mal sprevádzať pocit istoty a bezpečnosti. Prečo na výbave vozidla naozaj záleží?

AVIS Van Rental investuje do bezpečnosti na našich cestách

Jednou z hlavných priorít spoločnosti AVIS Slovensko je okrem neustáleho zvyšovania kvality služieb a rozširovania portfólia svojich produktov a ponúkaných vozidiel, aj zvyšovanie bezpečnosti svojich klientov počas využívania prenájmov. Azda najcitlivejšou kategóriou sú v tomto smere úžitkové vozidlá, ktoré vďaka väčším rozmerom a menšej obratnosti vytvárajú väčší priestor na pochybenie. Z tohto dôvodu značka AVIS už roky systematicky investuje do výbavy svojich vozidiel a spolu s rozširujúcou sa dostupnosťou nových technológií sa vo flotile AVIS Van Rental objavujú čoraz sofistikovanejšie bezpečnostné prvky výbavy, čo má pozitívny dopad aj na riziko vzniku poškodenia.

Bezpečnosť využívania úžitkových vozidiel je pre AVIS jednou z priorít

AVIS disponuje najväčšou flotilou úžitkových vozidiel na Slovensku a ako prvá autopožičovňa na trhu zaviedol do svojich dodávok prvky výbavy týkajúce sa pasívnej a aktívnej bezpečnosti ako parkovacie senzory, cúvacia kamera, či bluetooth. Spolu so zvyšujúcou bezpečnosťou sa tak zároveň znižuje aj riziko poškodenia vozidla. Obmedzenie vzniknutých škôd podporilo aj rozhodnutie umiestiť do každej dodávky spevnenú podlahu. Zamedzilo sa tak poškodeniam podlahy v úložnom priestore so 100% úspešnosťou. Prenájom takéhoto typu vozidiel sa tak stal oveľa dostupnejší širokej verejnosti, nakoľko možnosť prenájmu môžu využiť aj takí šoféri, ktorí nemajú skúsenosť s vedením vozidla obdobnej veľkosti. Aj v náročnejších situáciách sa môžu spoľahnúť na systémy, ktoré dokážu adekvátne zareagovať a zabrániť tak kolízii.

AVIS Van Rental posúva latku stále vyššie

S každou novou kategóriou uvedenou do flotily prináša AVIS na trh nové technológie, ktoré majú priamy vplyv na bezpečnosť posádky, prepravovaného nákladu, ale aj premávky, ktorej sú účastné. Znamená to takisto zvýšené investície do nákupu vozidiel za účelom skvalitnenia služieb a zvýšenia bezpečnosti klientov. Dnes tak v ponuke úžitkových vozidiel nájdeme dodávky, ktoré ponúkajú možnosť ovládať celé vozidlo iba pomocou tlačidiel na volante, sledujú mŕtve uhly, či samé zaparkujú, alebo zabránia kolízii. Ako klient sa tak nemusíte obávať zbytočných nákladov spojených s potenciálnym poškodením prenajatého vozidla. Takáto nadštandardná výbava, aká sa často nenachádza ani v osobných vozidlách zároveň napomáha udržiavať pozornosť vodiča, ktorú môže plne venovať premávke.

V aktuálnej ponuke AVIS Van Rental nájdete vozidlá s prvkami výbavy ako:

  • Predné a zadné parkovacie senzory s uhlom 360 °
  • Cúvacia kamera
  • Bluetooth
  • Asistent rozjazdu do kopca
  • Systém núdzového volania
  • Asistent sledovania pozornosti
  • Multifunkčný volant s palubným počítačom
  • Systém automatického parkovania
  • Stierače čelného skla s dažďovým snímačom
  • Sledovanie mŕtvych uhlov
  • Spevnená podlaha
  • Systém na ukotvenie nákladu

Bezpečnosť prepravy a výber vhodného úžitkového vozidla môže ovplyvniť aj váš biznis

Z pohľadu využívania dodávok vo firemnom prostredí znamená každá kolízia a následné poškodenie zvýšenie nákladov a to ako v prípade vozidiel vo vlastnej držbe, tak aj vozidiel prenajatých prostredníctvom niektorého z dostupných produktov krátkodobého, alebo dlhodobého prenájmu. Jednou zo základných podmienok pre udržanie predpokladaných nákladov na prevádzku vozového parku, je obmedzenie rizika vzniku takýchto poškodení na minimum. Každé poškodenie totiž znamená jednak pokles hodnoty vozidla, ale často krát aj nutnosť opravy, čo je spojené, aj v prípade poisteného vozidla, s nákladmi navyše. Kľúčovým preto zostáva poškodeniam sa vyhnúť a práve moderné bezpečnostné systémy dokážu byť vhodným nástrojom ako to dosiahnuť. Pri výbere vhodného úžitkového vozidla je preto dôležité dbať na to, aby disponovalo výbavou, ktorá dokáže potlačiť riziko kolízie na minimum a pomôže tak zabrániť zbytočným nákladom.

Prenajmite si auto od AVIS Van Rental

Prenájmom vozidla od AVIS Van Rental má každý klient istotu, že využíva úžitkové vozidlá ktoré spĺňajú všetky požiadavky kladené na moderné vozidlá vrátane bezpečnosti, nízkeho emisného zaťaženia a úspornosti. Vlajkovou loďou celej flotily je Mercedes-Benz Sprinter 317CDI, ktorý ponúka okrem množstva najnovších bezpečnostných systémov a bohatej výbavy poskytujúcej maximálny komfort, aj 9-stupňovú automatickú prevodovku a agregát, ktorý napriek svojmu vysokému výkonu 170 koní spĺňa najprísnejšiu emisnú normu EURO 6. Prostredníctvom ponuky prenájmov tak umožňuje AVIS každému klientovi využiť k preprave svojho nákladu to najlepšie čo moderné úžitkové vozidlá ponúkajú.

Toto vozidlo môžete využiť aj vy so zľavou 15% na prenájmy s dĺžkou do 15 dní. Stačí ak pri online rezervácii na www.avis.sk zadáte zľavový kód SPRINTER15.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok