Rozhýbte vaše deti, letný tábor je najlepšou voľbou

CK SATUR/PR
3.5.2021 11:19

Po náročnom školskom roku, počas ktorého deti absolvovali značnú časť vyučovania z domu, pripojení na počítači, mobile či tablete a aj aktívny pohyb v exteriéri mal svoje obmedzenia, je viac než potrebné deti rozhýbať. Doprajte deťom ten najlepší denný letný tábor roku 2021. Olympijský tábor plný športových a zábavných aktivít vedených profesionálnymi športovými trénermi, športovými osobnosťami a obľúbenými slovenskými animátormi CK SATUR na športoviskách olympijského tréningového centra x-bionic® sphere v Šamoríne. Hlavným mottom tábora je „Nájdi si svoj šport v olympijskom tábore a zaži more zábavy“.

Rozhýbte vaše deti, letný tábor je najlepšou voľbou
CK SATUR

Nájdu si svoj šport a zabavia sa

Na deti čaká bohatý program. Každý deň budú mať príležitosť vyskúšať iné olympijské disciplíny – atletika, plávanie, futbal, gymnastika, basketbal, šerm, karate a judo a nájsť možno tak, ten správny šport pre seba. Okrem športu na nich čaká mentálny koučing, more zábavy v bazénoch, v aquaparku, na penovej party a v najväčšom multifunkčnom náučnom ihrisku AdventureLand.

tabor2_c0a80301-bc98-9bd8.jpg

Nabitý program vyvrcholí na konci týždňa stretnutím so športovou osobnosťou. Autogramiádu, foto termín a následne odovzdávanie medailí a darčekov, ako aj celý deň si budú môcť vychutnať spolu s deťmi aj ich rodičia. Ak im to pracovné povinnosti umožnia, majú možnosť kúpy vstupenky na celý deň. Zábavný a príjemne strávený čas s rodinou je na nezaplatenie.

tabor2_0a140370-bcdc-2f62.jpg

Tábor je určený pre deti vo veku od 6 – 15 rokov a bude prebiehať od pondelka do piatku v mesiacoch júl a august. Štartuje už v utorok 6. júla a posledný turnus je 23. - 27. augusta. Odbornými garantmi projektu sú: CK SATUR a animátori rodinného klubu Planet Fun, Slovenský olympijský a športový výbor a olympijské tréningové centrum x-bionic® sphere.

V termíne 23. júl - 8. august sa navyše bude v rezorte x-bionic® sphere konať aj Olympijský festival, ktorý sprostredkuje olympijské hry v Tokiu a olympijskú atmosféru z diania OH v Tokiu a to prostredníctvom prezentácie a vyskúšania si olympijských aj neolympijských športov, fandenia a zdieľania športových emócií a možnosti stretnúť sa so súčasnými aj bývalými olympionikmi a legendami olympijského športu.

Ako bude vyzerať program dňa?

08:00 Stretnutie na parkovisku pred Istropolisom

08:15 Odchod autobusu

09:00 Príchod do rezortu x-bionic® sphere ****

09:15 Rozcvička a snack s animátormi

09:30 Športové aktivity s profesionálnymi športovcami

(atletika, gymnastika, futbal, tanec, karate a judo, šerm, plávanie)

11:30 Obed s animátormi

12:30 Zábavné a športové aktivity s animátormi

14:30 Snack s animátormi

15:00 Akvapark/AdventureLand/Penová párty

17:00 Odchod z rezortu (posledný deň vyhodnotenie tábora, stretnutie a autogramiáda so známou športovou osobnosťou. Pozn.: možná účasť aj rodičov)

17:45 Príchod na parkovisko pred Istropolisom

A čo všetko, okrem nadupaného programu, máte v cene tábora?

  • Denný športovo zábavný program
  • 2x vstup do akvaparku
  • 2x vstup do AdvantureLandu
  • Využitie vonkajšieho bazéna
  • Snack doobeda a poobede, obed a pitný režim
  • 5x dopravu autobusom Bratislava-Šamorín-Bratislava
  • Služby animátorov a profesionálnych športovcov
  • Diplom, autogramiádu, fotenie so športovou osobnosťou a drobné vecné ceny

O deti sa postarajú profesionáli – v športe i zábave

Profesionálni a skúsení tréneri športových klubov jednotlivých disciplín sa budú deťom venovať po športovej stránke. Absolvujú s deťmi základný tréning, počas ktorého si deti vyskúšajú, či práve tento šport je pre nich ten pravý.

Na športoviská Olympijského tréningového centra zavítajú aj veľké športové hviezdy, ktoré sa budú počas vybraných dní venovať účastníkom. Do x-bionic ® sphere sa chystajú mnohí olympionici.

tabor4_0a140370-bdd8-9a46.jpg

O zábavu detí sa počas celého dňa budú starať animátori rodinného klubu Planet Fun, s ktorými ste sa už mohli stretnúť aj počas dovolenky pri mori, na Silvestra či počas jarných prázdni v exotike alebo na lyžovačke.

Dočasný domov malých olympionikov

x-bionic® sphere je unikátny multifunkčný komplex poskytujúci profesionálne podmienky pre výkon až 27 olympijských športov. V lete 2016 získal rezort štatút slovenského olympijského tréningového centra. Areál často využívajú profesionálni športovci, a áno aj slovenskí olympionici, na svoju prípravu. Toto všetko sa ukrýva na rozlohe vyše 1 000 000 m2 :

  • Tréningové priestory a zariadenia pre 27 olympijských disciplín
  • Jedno z najväčších a najmodernejších jazdeckých centier v Európe
  • Futbalový štadión spĺňajúci FIFA štandardy
  • Atletický ovál s IAAF certifikátom.

tabor5_0a14036f-be8d-6605.jpg

Práve toto miesto sa stane dejiskom denného tábora v roku 2021. Novovybudovaný multifunkčný športový areál sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín, 30 km od hlavného mesta Bratislava a v bezprostrednej blízkosti hrádze a Dunaja. Deti z Bratislavy do areálu a späť každý deň prepraví náš moderný klimatizovaný autobus s Wi-Fi pripojením. Počas dňa sa postaráme o snacky (desiata, olovrant), obed ako aj pravidelný pitný režim.

Táborové desatoro hygieny a bezpečnosti

V súčasnosti platí zákaz usporadúvať hromadné podujatia športovej, kultúrnej, spoločenskej či inej povahy, no v CK SATUR veria, že zlepšujúca sa situácia umožní, aby v lete bol denný tábor naplnený veselými zážitkami a šťastnými deťmi, a preto zodpovedne a profesionálne pripravujú aj preventívne opatrenia. Zdravie a bezpečnosť detí je prioritou.

tabor6_0a140370-bf24-0f74.jpg

Aj rekreačné poukazy a flexibilné výhody

Dobrou správou je, že na kúpu uvedeného tábora viete využiť aj rekreačný poukaz. Zamestnávateľ vám uhradí 55% nákladov a tak si môžu deti vychutnať možno aj viacero turnusov letného tábora 2021. Nechýbajú ani, dnes už nevyhnutné benefity flexibility, ako sú zmena termínu, či covid storno.

  • First Moment zľava 15% do 14.05.
  • Záloha 50% (doplatok 14 dní pred nástupom)
  • Bezplatná zmena termínu
  • Bezplatné storno bez udania dôvodu maximálne 20 dní a minimálne 10 dní pred nástupnym dňom na tábor
  • Covid storno - v prípade uzatvorenia rezortu z dôvodu epidemiologických opatrení 100 %-ná garancia vrátenia peňazí až do 24 hodín pred nástupom
  • 100 %-ná garancia vrátenia peňazí

Výhody Denného tábora Slovenského olympijského tímu na záver:

  • Tábor overený z roku 2020
  • 98% spokojnosť rodičov s táborom
  • Skúsení animátori rodinného klubu Planet Fun
  • Profesionálni športovci
  • Návšteva aquaparku v cene

Ak ste práve našli ten správny program na leto pre vaše deti, vyberte si termín a rezervujte si ho online alebo na pobočke CK SATUR.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok