FOTO Princezná Charlotte rastie ako z vody. Oslávila šieste narodeniny

TA3/ČTK
2.5.2021 17:10

Britská kráľovská rodina zverejnila novú fotografiu princeznej Charlotte, jednej z pravnučiek kráľovnej Alžběty II., ktorá je dcérou princa Williama a jeho manželky Catherine. Nová fotografia princeznej bola zverejnená pri príležitosti jej šiestych narodenín.

FOTO Princezná Charlotte rastie ako z vody. Oslávila šieste narodeniny
TASR/AP

Kensingtonský pálác zverejnil fotografiu princeznej Charlotte, ktorú vyhotovila jej matka, vojvodkyňa z Cambridgea v Norfolku vo východnom Anglicku, kde rodina v súčasnosti žije. Princezná dnes slávi svoje šieste narodeniny. Charlotte je štvrtá v poradí na britský trón a je jedinou dcérou Williama a Catherine. Na obrázku má na sebe šaty so vzorom kvetín v ružovej farbe a ružovými gombíkmi.

Charlotte sa narodila v Londýne 2.mája 2015. Má staršieho brata Georga, ktorý sa narodil v júli 2013 a mladšieho Louisa narodeného v apríli 2018. Jej mama Catherine je vášnivá amatérska fotografka a patrónka Kráľovskej fotografickej spoločnosti. Pri príležitosti narodenín detí pravidelne uverejňuje ich fotografie, ktoré sama vyhotovila. Princ William a vojvodkyňa "Kate" pritom nedávno oslávili 10. výročie sobáša.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok