Nedajte vírusom šancu: Nadýchnite sa zdravo a bezpečne vďaka inovatívnej technológii

Natívny článok - AIRCLEAN
5.5.2021 07:00

Bezpečnosť, čistota a prevencia. Tri najviac skloňované slová ostatných mesiacov priniesli so sebou nielen nepoznané situácie, ale aj unikátne riešenia. Jedným z nich je bez pochýb technológia vyvinutá NASA, zlepšujúca nielen kvalitu vzduchu, ktorý denne dýchate.

Nedajte vírusom šancu: Nadýchnite sa zdravo a bezpečne vďaka inovatívnej technológii
NASA

Neviditeľní spoločníci

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aký vzduch dýchate a ako jeho kvalita ovplyvňuje celkové zdravie? Viete si predstaviť množstvo alergénov, vírusov či mikróbov, s ktorými pravidelne prichádzate do kontaktu? V domácnosti, kancelárii, ambulancii či obľúbenej kaviarni. Ochrana a bezpečnosť zdravia vstupujú do hry oveľa intenzívnejšie, aj kvôli pandémii Covid-19. Rovnako, ako prevencia šírenia vírusov, čistoty povrchov a kvality vzduchu. Vďaka technológii, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre potreby NASA, sa viac nemusíte obávať neviditeľných nástrah, ktoré sú spúšťačmi mnohých negatívnych reakcií tela.

nasa-technology2_0a140371-7e15-dcf1.jpg

Z NASA do domácností

Unikátna technológia ActivePure®, ktorá je súčasťou systémov na čistenie vzduchu bola vyvinutá v USA, v spolupráci s tímom odborníkov z NASA. Ich pôvodným cieľom bolo zabezpečiť vyčistenie vzduchu na medzinárodnej vesmírnej stanici. Podarilo sa im vyvinúť špeciálnu metódu čistenia prostredia, ktorá neutralizuje okolité baktérie, vírusy a škodliviny. A tak sa technológia z NASA dostala do domácností aj prevádzok, v podobe systémov, ktoré redukujú až 99% patogénov za 24 hodín. Špičkový, vírusy neutralizujúci prenosný systém vytvára skutočne bezpečné prostredie, bez nutnosti inštalácie. Komfort, ktorý ocenia všetci členovia domácnosti, zamestnanci, klienti aj zákazníci. Výsledky nezávislých laboratórnych testov dokázali aj to, že technológia ActivePure® zabíja COVID-19 vo vzduchu aj na povrchoch.

Budúcnosť čistého vzduchu a povrchov

Z vonkajšieho prostredia do vnútorného baktérie preniknú, nech je vaša snaha o čistotu akákoľvek. Dotýkate sa ich, vdychujete ich. Patentovaná technológia ActivePure® nielen perfektne vyčistí vzduch, ale urobí i niečo navyše. Produkuje hydroxyly, ktoré vstupujú do atmosféry miestnosti, ktoré fungujú ako efektívny nástroj na ničenie baktérií, zápachu a iných kontaminantov vo vzduchu aj na povrchoch. Tie sú úplne bezpečné pre ľudí, zvieratá a dokonca i rastliny. A navyše! Kvalitný a čistý vzduch pozitívne vplýva na celkovú kondíciu, kvalitu a dĺžku života.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok