Bude Žiga kandidovať vo voľbách? Podľa Pellegriniho je to na ňom

TA3 TASR
25.4.2021 19:39

Odpoveď na otázku, či sa jeden zo zakladajúcich členov Hlasu-SD Peter Žiga objaví na kandidátke strany v najbližších voľbách, bude záležať aj na rozhodnutí samotného poslanca, ktorý sa už dlhšie nezúčastňuje na mediálnych výstupoch.

Bude Žiga kandidovať vo voľbách? Podľa Pellegriniho je to na ňom
TASR/Martin Baumann

"Tak ďaleko nie sme, že by sme sa o tom rozprávali, a bude záležať aj na ňom, či bude chcieť kandidovať," uviedol v diskusnej relácii TV Markíza Na telo predseda Hlasu Peter Pellegrini. V rubrike ÁNO - NIE negoval vyjadrenie predsedu Smeru-SD Roberta Fica, podľa ktorého sa v roku 2018 uskutočnil pokus o vládny puč s podporou Georgea Sorosa.

Priznal takisto, že jeho otec sa chce dať zaočkovať proti ochoreniu COVID-19, aby sa mohol venovať svojmu koníčku v autodielni. Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová v rubrike na otázku, či je Eduard Heger (OĽANO) lepší premiér ako jeho predchodca Igor Matovič (OĽANO), povedala, že súčasný predseda vlády je pokojnejší, konsenzuálny typ.

V prípade názoru spolustraníckej kolegyne z vlády, ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej, že by Slovensko malo z dôvodu nedostatočnej dokumentácie vrátiť vakcíny Sputnik V, Remišová uviedla, že rozhodnutie je na ministrovi zdravotníctva Vladimírovi Lengvarskom (nominant OĽANO). Na otázku, či presvedčila svojho bývalého štátneho tajomníka Vladimíra Ledeckého, ktorý naznačil, že jeho hlas za dôveru vláde nie je istý, vicepremiérka uviedla, že momentálne sa ešte cizeluje programové vyhlásenie vlády.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok