Získa Hegerova vláda dôveru? Opozícia má dosť podpisov za vyhlásenie referenda

TA3
23.4.2021 12:26

Diplomatická kríza medzi Českou republikou a Ruskom sa premietla už aj na Slovensko. Premiér Eduard Heger ešte v utorok naznačil, že vyhostíme ruských diplomatov. Nakoniec vláda rozhodla a zo Slovenska vyhostíme troch ruských diplomatov.

Získa Hegerova vláda dôveru? Opozícia má dosť podpisov za vyhlásenie referenda
TA3

Reakcia Ruska nenechala na seba dlho čakať. Recipročne nám aj oni vyhostia našich diplomatov z Ruska.

Okrem tejto témy však stále našich ministrov zamestnáva pandémia koronavírusu. Tento týždeň prišiel premiér s dobrými správami. Epidemická situácia sa zlepšuje, a tak sa od pondelka budú uvoľňovať ďalšie opatrenia. Nielen o týchto témach bude diskutovať v prvej časti relácii Noro Dolinský s premiérom Eduardom Hegerom, ktorý by nám mohol predstaviť aj osobné ambície vo svojej funkcii.

Do ďalšej časti relácie prijali pozvanie predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina) a Juraj Blanár (Smer-SD). Na scéne sa v koalícii objavil ďalší problém. A to pre úpravu väzby. Tú síce pripravilo ministerstvo spravodlivosti, ale strana Sme rodina predložila do parlamentu vlastný návrh. Aj táto téma sa objaví v druhej časti relácie. Okrem nej nebude chýbať aj aktuálna epidemická situácia či predlžovanie núdzového stavu.

V tretej časti poslanci Európskeho parlamentu Michal Šimečka a Eugen Jurzyca nám povedia viac nielen o covid pasoch, ale aj o nedostatku vakcín na európskom trhu.

Sledujte V politike s Norom Dolinským v nedeľu o 11:00 h na TA3!

zdielať
mReportér