Kotlebova exmanželka tvrdí, že poslanec jej v Egypte vzal syna

TA3
20.4.2021 10:05

Exmanželka poslanca národnej rady Mariana Kotlebu, Frederika, tvrdí, že bývalý manžel jej zobral počas návštevy v Egypte päťročného syna Ľudovíta a nevrátil ho. Informáciu od Kotlebovej exmanželky priniesol v pondelok v noci Denník N s tým, že poslanec mal podľa nej v pláne so synom odletieť na Slovensko.

Kotlebova exmanželka tvrdí, že poslanec jej v Egypte vzal syna
TASR/Martin Baumann

Poslanec mal navštíviť ich spoločného syna Ľudovíta v Egypte po polroku ešte začiatkom apríla a podľa exmanželky s ním býval v hoteli. Ako povedala pre Denník N, Kotleba jej dieťa späť do opatery nevrátil, čo bolo mimo ich dohôd. Syn navštevuje v Egypte škôlku a čoskoro má absolvovať dôležité záverečné skúšky. Exmanželovo správanie si matka vysvetliť nevie.

O tom, že sa poslanec chystá odletieť so synom na Slovensko sa mala Frederika dozvedieť až od chlapca, s ktorým sa jej náhodou podarilo spojiť. Ako uviedla, poslancovi sa dovolať nevedela.

Frederika žije v Egypte so súčasným partnerom, s ktorým má dcéru, a so synom Ľudovítom. Podľa matky slovenský zastupiteľský úrad v Egypte s tým "nevie nič urobiť". Slovenské ministerstvo zahraničných vecí prípad nechcelo komentovať.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok