PR správa Spoločnosť

Generations pre Očnú kliniku NeoVízia

PR
19.4.2021 15:25

Brandingová agentúra Generations s hrdosťou oznamuje začiatok spolupráce s Očnou klinikou NeoVízia.

Generations pre Očnú kliniku NeoVízia

Je to v poradí už piaty nový klient agentúry v tomto roku. Potvrdzuje to trend, že značky chápu potrebu kvalitného a špičkového brandingu v tejto dobe. “Značky musia reagovať na nové skutočnosti, otvárať nové komunikačné kanály so svojimi zákazníkmi, potrebujú silnejší, otvorenejší a adresnejší personal branding a internú komunikáciu. A skutočne líderské značky už posilňujú branding a komunikáciu s víziou reštartu po pandémii, pretože rozhodne nepôjde o návrat k osvedčeným riešeniam. Presne takéto strategické a komunikačné riešenia už pripravujeme aj pre NeoVíziu," dodáva za Generations Daniel Bradáč.

NeoVízia je unikátna očná klinika, ktorá už tradične na slovenský trh prináša inovácie, prvotriednu starostlivosť a špičkových odborníkov. Vo svojich troch pracoviskách v Bratislave, Trenčíne a Poprade poskytuje široké spektrum očnej starostlivosti zahŕňajúce operácie dioptrických chýb, sietnice, sivého zákalu, keratokonusu a plastické operácie.

Agentúra Generations bude pre NeoVíziu poskytovať služby v oblasti Brandingu ATL, BTL, online a komunikácie na sociálnych sieťach.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok