NHL: Washington sa s Chárom vrátil na čelo Východnej divízie

TA3 TASR
10.4.2021 07:32

Hokejisti Washingtonu so slovenským obrancom Zdenom Chárom zvíťazili v noci na sobotu v zámorskej NHL na ľade Buffala 4:3 a vrátili sa na čelo Východnej divízie.

NHL: Washington sa s Chárom vrátil na čelo Východnej divízie
TASR/AP

Gólom a asistenciou sa na výhre podieľal obranca Justin Schultz, Brenden Dillon mal bilanciu 1+1. Jeden gól strelil kapitán Capitals Alexander Ovečkin, bol to jeho 727. gól v profiligovej kariére a už iba štyri presné zásahy mu chýbajú, aby sa v historickej tabuľke kanonierov vyrovnal piatemu Marcelovi Dionneovi. Chára odohral za hostí 17:50 min a pripísal si jeden strelecký pokus. Jeho krajan Richard Pánik ako člen taxi tímu do hry nezasiahol.

San Jose si poradilo s Los Angeles 4:2 a už iba tri body ho delia od štvrtej postupovej priečky v Západnej divízii, ktorú momentálne drží Arizona. Slovenský obranca Christián Jaroš odohral v drese Sharks 12:44 min, v prvej tretine si odsedel dve trestné minúty za držanie.

V ďalšom zápase hráči St. Louis deklasovali doma Minnesotu 9:1. V drese Blues zažiaril Ryan O'Reilly hetrikom, svojím druhým v NHL, pridal aj jednu asistenciu.

Výsledky NHL:
Buffalo - Washington 3:4


New Jersey - Pittsburgh 4:6


New York Islanders - New York Rangers 1:4


St. Louis - Minnesota 9:1


Anaheim - Colorado 0:2


Vegas - Arizona 7:4


San Jose - Los Angeles 5:2

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok