Trenčín zdolal Nitru

TA3
6.10.2012 23:12

FC Nitra - AS Trenčín 1:2 (1:1).

Góly: 25. Cléber - 43. Kleščík, 62. Depetris, ŽK: 6. M. Szabó, 30. Kroupa, 79. L. Zelenický (pred príchodom na trávnik) - 40. Rodríguez da Silva, 90. Lobotka, ČK: 38. V. Gajdoš, 58. Kroupa (obaja Nitra) po druhej ŽK,

rozhodovali: Trutz - Slyško, Poláček, 590 divákov

Zostavy:

Nitra: M. Chudý - J. Harbuľák, Struhár, M. Kolmokov, M. Szabó - Šimončič (88. L. Zelenický) - Čery (80. F. Moravčík), V. Gajdoš, Cléber - Kroupa, Šimonek (76. Ivančík)

Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva (46. Lobotka), Godál, R. Mazáň - Kleščík - P. Mazan, Štefánik, I. Díaz (85. Mondek), Holúbek - Depetris

Lepšie začali domáci, no strela Kroupu v 2. min skončila vedľa. O desať minút sa dostal do dobrej pozície Kolmokov, hlavičkoval však iba do brankára Trenčína. V 20. min Szabó zachytil prihrávku hostí, ale jeho strela smerovala nad bránku hostí. O minútu po centri z pravej strany hlavičkoval do priestoru bránky Nitry Holúbek, na druhej strane vzápätí nebezpečne vystrelil Šimončič a natiahol Volešáka. V 23. min Díaz priťukol loptu hlavou Depetrisovi, ten nemieril presne. O dve minúty na opačnej strane Cleber áno, keď z priameho kopu otvoril skóre strelou k ľavej žrdi - 1:0. V 38. min opustil trávnik domáci Gajdoš po červenej karte a oslabení domáci rýchlo inkasovali: v 43. min po centri Čögleya a zaváhaní brankára Chudého hlavičkoval presne Kleščík - 1:1.

Úvod druhej časti hry patril Trenčanom. V 47. min Mazan trafil bočnú sieť nitrianskej brány a následne Depetrisova tečovaná strela skončila na žrdi. Rovnaký hráč mohol dostať hostí do vedenia v 57. min, ale z hranice pokutového územia trafil iba brvno nitrianskej bránky. V 58. min dostal červenú kartu ďalší nitriansky hráč: po druhej žltej karte musel z ihriska predčasne odísť Kroupa, čo opäť hostia využili a v 62. min predviedol svoje umenie Depetris - peknou hlavičkou prekonal Chudého. V 78. min sa odohrala kuriózna situácia, keď rozcvičujúci sa domáci náhradník Zelenický inkasoval žltú kartu desať minút pred svojím príchodom na ihrisko. Hostia mali v závere tlak, no gól už nepadol.

Hlasy:

Marián Šuchančok (asistent trénera Nitry): "Do zápasu sme vstúpili agresívne, vytvorili sme si šance a dostali sme sa do vedenia. Rozhodca však zasiahol do diania na trávniku, situácia sa zmenila a napokon sme prehrali."

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "V úvode sme mali problémy s nakopávanými loptami, čo súper využil a dostal sa do vedenia. Podarilo sa nám však vyrovnať, v druhej časti sme boli trpezliví a dali sme ešte jeden gól. Som rád, že sme zvíťazili, Nitra podala statočný výkon."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok