Zápas Prešova so Slovanom sa skončil bez gólov

SITA, TA3
6.10.2012 18:26

1. FC Tatran Prešov - ŠK Slovan Bratislava 0:0.


Zostavy:

Prešov: Jakub Diviš - Bartek, Adámik, P. Petráš, Kolbas - Peter Lipták - Papaj (71. Dolný), Mar. Adam, Zošák, Katona (66. Jakovlev) - Ševčuk

Slovan: Putnocký - Pauschek, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kladrubský (62. I. Žofčák) - Milinkovič (60. K. Mészáros), Grendel, Halenár, Hlohovský (80. Szarka) - L. Ledesma 

V Prešove sa hral v prvom polčase medzišestnástkový futbal s väčšou aktivitou hosťujúcich hráčov. Slovanisti sa pokúšali otvoriť skóre Kladrubským, Milinkovičom a Hlohovským, ale ich strely boli propagačné či nepresné. Tatran bol na tom rovnako, Adámik ani Zošák nemierili medzi žrde. V 38. min mohli Bratislavčania streliť prvý gól, ale Halenárovu delovku z priameho kopu vyškriabal Diviš na rohový kop. O dve minúty mal tutovku na hlave Petráš, jeho hlavička po rohovom kope lízala brvno Putnockého bránky.

V 51. min po rýchlom brejku z pravej strany Papaj centrom našiel Zošáka, ale jeho volej odvrátila obrana "belasých". Vzápätí mal gól na hlave Ševčuk, chýbala mu však razancia. Tatran bol pri chuti a defenzíva hostí musela byť v strehu. Ševčuk mohol byť hrdinom stretnutia, najprv však v 53. min minul strieľaný center od Papaja a o šesť minút neskôr vôbec netrafil Adamovu prihrávku. Prešov nepustil Slovan v druhom polčase do výraznejšej šance. Zeleno-bieli si zaslúžili bodovať naplno, ale nepodarilo sa im streliť vytúžený gól. 

Hlasy:

Angel Červenkov (tréner Prešova): "Bol to zápas založený na taktike. Obe mužstvá predvádzali dobrý futbal. V druhom polčase sme boli lepší, ale chýbala nám efektívnejšia koncovka. Moji zverenci hralo zodpovedne a disciplinovane, preukázali charakter."

Samuel Slovák (tréner Slovana): "Vedeli sme, že Tatran je v domácom prostredí silný. V prvom polčase sme boli lepším mužstvom. V druhom mal navrch Tatran."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok