NHL: Tatarov Montreal prehral v Toronte, Edmonton potiahli opory

TA3 TASR
8.4.2021 07:22

Hokejisti Montrealu prehrali v zámorskej NHL na ľade Toronta 2:3. Slovenský útočník Tomáš Tatar v drese Canadiens nebodoval, odohral 17:59 min, dvakrát vystrelil na bránku a pripísal si jednu mínusku. Maple Leafs natiahli sériu víťazstiev na päť stretnutí, naplno bodovali v ôsmom z uplynulých deviatich duelov.

NHL: Tatarov Montreal prehral v Toronte, Edmonton potiahli opory
TASR/AP

Hrdinom zápasu bol domáci brankár Jack Campbell, ktorý predviedol 32 úspešných zákrokov a vyhral už svoj desiaty zápas v sérii, čím vytvoril nový klubový rekord. Prekonal doterajšie zápisy Felixa Potvina, Jacquesa Plantea a Johna Rossa Roacha, ktorí v minulosti doviedli Toronto k deviatim víťazstvám v rade.

Campbell takisto vyrovnal ligový rekord Careyho Pricea v počte triumfov v sérii od štartu ročníka. Brankár Montrealu začal sezónu 2016/2017 desiatimi výhrami za sebou. Edmonton uspel na ľade Ottawy 4:2, keď sa mohol opäť spoľahnúť na svoje dve ofenzívne opory.

Leon Draisaitl strelil hetrik a pridal k nemu asistenciu pri víťaznom góle Connora McDavida, ktorý mal bilanciu 1+3. Minnesota rozdrvila Colorado 8:3, v drese Wild zaznamenal Kevin Fiala tri góly a asistenciu, Kirill Kaprizov sa na výhre podieľal tromi bodmi (2+1).

Ottawa - Edmonton 2:4


Toronto - Montreal 3:2


Minnesota - Colorado 8:3


St. Louis - Vegas 3:1


Los Angeles - Arizona 4:3


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok