Woods sa zotavuje z ťažkej nehody, vôbec si na ňu nespomína

TA3 TASR
7.4.2021 14:36

Americký golfista Tiger Woods pokračuje v rehabilitácii po vážnych zraneniach po februárovej autonehode. Podľa jeho kolegov a rivalov zo zelených grínov sa zdravotný stav pätnásťnásobného víťaza major turnajov postupne zlepšuje, no Woods im bude veľmi chýbať, keď sa začne v Auguste turnaj Masters.

Woods sa zotavuje z ťažkej nehody, vôbec si na ňu nespomína
TASR/AP

"Minulý týždeň som ho niekoľkokrát videl. Aj v piatok ráno sme si esemeskovali, písal mi, že sa začína do toho pomaly dostávať. Je mu veľmi ľúto, že nebude môcť byť tu s nami. Nás to rovnako mrzí," prezradil Justin Thomas. Ten podobne ako Rory McIlroy navštívil Woodsa v jeho dome na Floride, kam slávneho golfistu prepustili v minulý mesiac z nemocnice.

"Bolo fajn ho zbadať v dobrej nálade. Keď som na záberoch videl vrak auta, myslel som si, že bude v nemocnici aspoň šesť mesiacov. V skutočnosti je na tom oveľa lepšie," citovala McIlroya agentúra AFP.

Štyridsaťpäťročný Woods nabúral 23. februára v Los Angeles o 7:12 h ráno a bol jediným účastníkom nehody. Stala sa blízko štvrtí Rolling Hills Estates a Rancho Palos Verdes. S početnými zraneniami nohy ho odviezli do nemocnice, kde podstúpil náročnú operáciu. Golfista si údajne nehodu nepamätá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok