NHL: Dallas zdolal Carolinu. Hráči Montrealu podľahli Ottawe

TA3 TASR
4.4.2021 07:22

Hokejisti Dallasu Stars zdolali v noci na nedeľu domácu Carolinu Hurricanses 3:2 a dosiahli prvé víťazstvo nad týmto súperom v tejto sezóne NHL. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral v drese hostí 12:21 minúty a pripísal si jeden hit.

NHL: Dallas zdolal Carolinu. Hráči Montrealu podľahli Ottawe
TASR/AP

V bránke Dallasu sa predstavil Jake Oettinger, ktorý nahradil Antona Chudobina, jednotka tímu sa v sobotu ráno ocitla na covid listine. Oetinger dôveru nesklamal a prezentoval sa 41 zákrokmi. Víťazný gól strelil v úvode tretej tretiny Tanner Kero.

Hráči Montrealu podľahli na svojom ľade Ottawe 3:6. Slovenský útočník Tomáš Tatar odohral 16:43 minúty a mal dva mínusové body. Canadiens prehrali po troch výhrach a nebodovali prvýkrát po šiestich dueloch.

Colorado Avalanche bodovalo v štrnástom stretnutí za sebou. V noci na nedeľu doma zdolali St. Louis 2:1 a pripísali si štvrtý triumf v sérii. Rozhodol o tom Cale Makar, ktorý sa presadil 41 sekúnd pred záverečným klaksónom.

Hráči Bostonu Bruins zdolali v sobotnom zápase na svojom ľade Pittsburgh 7:5. V bránke domácich sa predstavil Jaroslav Halák a pripísal si 23 zákrokov. Hrdinom "medveďov" sa stal Brad Marchand, ktorý dosiahol hetrik a pridal aj asistenciu. Dvoma gólmi sa prezentoval David Pastrňák. Penguins prehrali prvýkrát po piatich dueloch.

Hráči Tampy Bay doma zvíťazili nad Detroitom 2:1. V zostave "bleskov" chýbal pre zranenie slovenský obranca Erik Černák.

Buffalo - New York Rangers 3:2 pp a sn

Carolina - Dallas 2:3

Florida - Columbus 5:2

Montreal - Ottawa 3:6

New York Islanders - Philadelphia 3:2 pp a sn

Colorado - St. Louis 2:1

Vegas - Minnesota 1:2

Los Angeles - San Jose 2:3

Boston - Pittsburgh 7:5

Tampa Bay - Detroit 2:1

Nashville - Chicago 3:0

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok