NHL: Tatar bol jednou z hviezd zápasu, Halák pochytal 31 striel

TA3 TASR
31.3.2021 07:46

Slovenský hokejista Tomáš Tatar pomohol v zámorskej NHL jedným gólom k víťazstvu Montrealu nad Edmontonom 4:0. V 38. minúte vsietil štvrtý gól domácich, keď sa presadil strelou z prvej po prihrávke Phillipa Danaulta. Bol to jeho siedmy presný zásah v sezóne, na konte má 21 bodov v 31 tohtosezónnych vystúpeniach.

NHL: Tatar bol jednou z hviezd zápasu, Halák pochytal 31 striel
TASR/AP

Slovenského krídelníka vyhlásili za druhú hviezdu zápasu. Canadiens odohrali prvý duel po desaťdňovej pauze, v súvislosti s covidovým protokolom im preložili predchádzajúce štyri stretnutia.

Boston zdolal New Jersey 5:4 po nájazdoch, slovenský brankár Jaroslav Halák zneškodnil 31 z 35 striel hostí. Washington v obrane so Zdenom Chárom prehral na ľade New Yorku Rangers 2:5. Richard Pánik sa nezmestil do zostavy Capitals, slovenský útočník bol prvýkrát v sezóne zdravý náhradník.

Tampa bez zraneného slovenského obrancu Erika Černáka podľahla Columbusu 1:3, Blue Jackets sa po štyroch prehrách radovali z plného bodového zisku. Dallas prehral na ľade Nashvillu 2:3 po predĺžení, Andrej Sekera nehral za Stars z osobných dôvodov.

Montreal - Edmonton 4:0 /TATAR za domácich 1+0/


Florida - Detroit 4:1


Tampa Bay - Columbus 1:3


New York Rangers - Washington 5:2


Boston - New Jersey 5:4 pp a sn /HALÁK (Boston) vykryl 31 z 35 striel/


Chicago - Carolina 2:1


Nashville - Dallas 3:2 pp



zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok