Covidovú hymnu si zatancovala aj TA3

TA3
24.3.2021 18:00

Gospelová skladba z Afriky pobláznila celý svet. Z prvých priečok hudobných rebríčkov sa v čase covidovej pandémie prepracovala k označeniu globálny hit lockdownu. Ľudia v mnohých krajinách začali napodobňovať tanečné kroky z videoklipu.

Covidovú hymnu si zatancovala aj TA3
TA3

Na sociálnych sieťach pribúdali videá tancujúcich zdravotníkov, hasičov, vojakov, ale aj obyčajných ľudí. Na YouTube si túto skladbu pozrelo už viac ako 360 miliónov ľudí. K výzve Jerusalema sa pridala aj Televízia TA3.

S nápadom pridať sa k tancujúcemu svetu prišla dlhoročná reportérka TA3 Barbara Štefanovičová."Mňa tá skladba fascinuje a tá kolektívnosť vo mne vzbudzuje strašnú solidaritu, tak to cítim," hovorí Barbara.

Ako dôvod na príjemné odľahčenie práce vidí výzvu aj riaditeľka spravodajstva a publicistiky TA3 Zuzana Martináková. "My v spravodajstve sme denne v nasadení, chceme divákom priniesť kvalitné, rýchle, overené informácie a toto nás aspoň na chvíľu prenieslo do iného sveta. Mali sme to namiesto teambuildingu."

"Hudba a tanec majú ohromnú energiu a my veríme, že si to ešte zopakujeme, minimálne pri príležitosti dvadsiateho výročia TA3, ktoré sa blíži," teší sa riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Oľga Dúbravská. "Najdôležitejšie však je, aby sme toto náročné obdobie spolu prekonali v pohode a zdraví. Zdravie a dobrú náladu želám aj našim divákom," uzavrela generálna riaditeľka TA3 Mirjana Hron Sikimič.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok