Škriniara uvoľnili, môže sa pridať k slovenskej reprezentácii

TA3 TASR
22.3.2021 17:18

Obranca Milan Škriniar by podľa talianskych médií mal byť k dispozícii slovenskej futbalovej reprezentácii v troch marcových kvalifikačných zápasoch MS 2022. Opakované testovanie hráčov v klube Inter Miláno totiž nepotvrdilo žiadne nové prípady koronavírusu.

Miestne zdravotnícke orgány v pondelok súhlasili s uvoľnením legionárov na reprezentačné zrazy. Informoval o tom denník La Repubblica. Škriniar tak bude môcť pomôcť národnému tímu na Cypre v stredu 24. marca i v domácich súbojoch s Maltou v sobotu 27. marca a Ruskom v utorok 30. marca.

Pozitívny test mali vo štvrtok dvaja hráči "nerazzurri" - Stefan de Vrij a Matias Vecino. Ešte v stredu večer sa dozvedel o ochorení brankár Samir Handanovič. Deň predtým mal pozitívny test aj Danilo D'Ambrosio. Inter sa mal v sobotu stretnúť so Sassuolom v rámci 28. kola Serie A. Duel však miestne zdravotnícke orgány stopli a zastavili všetky aktivity klubu na najbližšie štyri dni. V pondelok absolvovali hráči Interu ďalšiu sériu testov, ktoré boli negatívne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok