PR správa Spoločnosť

Naša pomoc rastie s vašou podporou. Aj vďaka vašim 2 % vraciame deti späť do života

PR
9.3.2021 08:02

Hoci je liečba detí s onkologickými diagnózami na Slovensku na úrovni najvyšších svetových trendov, a väčšinu detí čaká v budúcnosti plnohodnotný život, kvalitnú starostlivosť počas náročného obdobia liečby im dokážeme poskytnúť aj vďaka vám.

Naša pomoc rastie s vašou podporou. Aj vďaka vašim 2 % vraciame deti späť do života

Keď sa nemocnica stáva domovom

Pre deti a ich rodiny z celého Slovenska sa počas hospitalizácie stáva klinika druhým domovom a najmä tí najmenší tu spolu s rodičmi trávia väčšinu svojho času. Je preto nevyhnutné, aby všetci členovia mali dostatočný komfort a deti pozitívne a vľúdne prostredie na liečbu.

Deťom s rakovinou n.o.

Organizácia Deťom s rakovinou je tímom zloženým z rodičov detí, vyliečených pacientov a zainteresovaných profesionálov. Sídli priamo na Klinike detskej hematológie a onkológie NÚDCH v Bratislave (KDHaO). Snahou organizácie je pomáhať všetkými dostupnými spôsobmi pacientom a ich rodinám v procese liečby a následnej starostlivosti o nich a prispievať k inovácii detských onkológií na Slovensku, aby sa deti liečili v podmienkach štandardných pre vyspelé krajiny EÚ, čo vedie k zlepšeniu podmienok a šancí na ich uzdravenie s cieľom vrátiť deti do života.

Rekonštrukcia oddelenia, vytvorenie dennej kliniky, špičkové prístroje, modernizácia herne, nové rodičovské lôžka či telekonzílium, ktoré umožňuje konzultáciu stavu detského pacienta so svetovými odborníkmi. Na toto všetko a ešte oveľa viac sa organizácii od roku 2015 podarilo vyzbierať už celkom 1 500 000 eur.

Aj vaše 2 % nám pomáhajú úspešne vrátiť deti do života.
Prispejte transparentne tam, kde to má zmysel.

Darujte svoje 2 % daní deťom a ich rodinám z celého Slovenska, ktoré statočne bojujú o svoj návrat do života. Pozrite sa na aktivity a projekty, ktoré sa nám podarilo realizovať doteraz a stiahnite si vzorový formulár pre darovanie 2 % z vašich daní Deťom s rakovinou n.o.: https://www.detomsrakovinou.sk/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok