Vodiči, pozor. Niektoré diaľničné tunely budú v noci uzavreté

TA3 TASR
20.2.2021 18:13

Od polnoci do nedele 21. 2. 5.00 h bude uzavretý tunel Sitina v smere do Petržalky. Dôvodom je realizácia premenného dopravného značenia. Na sociálnej sieti o tom informujú bratislavskí policajti. V nedeľu v noci bude uzavretý aj diaľničný tunel Branisko.

Vodiči, pozor. Niektoré diaľničné tunely budú v noci uzavreté
TASR/Tomáš Halász (ilu)

V úseku tunel Sitina - most Lafranconi v 58. až 63. kilometri dôjde podľa policajtov k trom po sebe nasledujúcim úplným uzáverám diaľnice D2 v smere do Petržalky. "Dopravné obmedzenia budú vyznačené prenosným dopravným značením. Vodičov žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili svoju pozornosť a dodržiavali dopravné značenie," napísali policajti.

Diaľničný tunel Branisko bude na diaľnici D1 v nedeľu 21. 2. v noci v čase od 0.00 do 4.00 h uzavretý. Informovalo o tom prešovské krajské policajné riaditeľstvo na sociálnej sieti. Dôvodom uzávery má byť nadmerné znečistenie kamerového systému a tiež vozovky a vodiacich čiar. "Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18, od križovatky Beharovce cez horský priechod Branisko po križovatku I/18 Široké v oboch smeroch," doplnila polícia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok