Belaníka zvolili za viceprezidenta SFZ, zväz má nové stanovy

TASR
28.9.2012 18:33

Karol Belaník je novým viceprezidentom Slovenského futbalového zväzu (SFZ) pre štátnu reprezentáciu a medzinárodné vzťahy. Delegáti Konferencie SFZ v Banskej Bystrici ho zvolili v druhom kole volieb.

Belaníka zvolili za viceprezidenta SFZ, zväz má nové stanovy
SITA

Belaník ako nominant prezidenta zväzu a Dukly Banská Bystrica dostal v druhom kole 119 hlasov, jeho protikandidát Ivan Kozák iba 28. Už v prvom kole tajných volieb vypadol z hry Miroslav Karhan, ktorý dostal iba 15 hlasov.

Delegáti Konferencie v priestoroch hotela Lux výraznou väčšinou schválili aj nové stanovy. Návrh uviedol člen Výkonného výboru SFZ pre legislatívno-právne otázky Peter Sepeši. Po diskusii delegáti schválili predložený návrh výraznou väčšinou 121 hlasov zo 144.

Delegáti konferencie jednomyseľne za čestných členov SFZ zvolili Jozefa Adamca, Milana Služaniča a Jozefa Vengloša, ktorým blahoželali prezident zväzu Ján Kováčik, zástupkyňa FIFA Eva Pasquierová a generálny sekretár Jozef Kliment. Z ich rúk prevzal Zlatý odznak SFZ aj jubilant Justín Javorek.

Správu o činnosti SFZ uviedol prezident Ján Kováčik a jej jednotlivé časti prezentovali aj ďalší riaditelia úsekov a odborov zväzu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok